02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Zmiesane dojmy ~ Recenzia hotela Tropitel Sahl Hasheesh (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Zmiesane dojmy
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:08.10.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Nebola to nasa prva dovolenka v Egypte, ale toto nas sklamalo. Hladali sme nový hotel, pretoze sme sa chceli vyhnut opotrebovanosti hotela, ale pocas nasho pobytu polovica hotela bola zavreta, polovica bazenov bola uzavreta pre verejnost, pretoze uz opadavali kachlicky v nich. Nekvalitnu pracu majstrov sme videli hlavne v jedalni. Sklamala nas plaz, odlyv bol velmi silny, to znaci ze sme museli chodit po koraloch cca 400m do mora a aj to sme plavali v koralovych lagunach, ktore na take mnozstvo ludi nestacili. molo este len stavali. Nemali sme ani dobru izbu, vsetko (uplne vsetko)bolo pocut od susedov. jedinym pozitivom bol prijemny personal v jedalni a teple more.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel je na okraji hotelovej oblasti Sahl Hasheesh v ktorej je viacero hotelov (niektore su rozostavane, niektore funguju, niektore su hotove ale nefunguju). Hotely su pospajane nabreznou promenadou iducej popri mori. Po promenade sa da volne pohybovat, daju sa pozicat bicykle alebo elektricke golfove voziky. Okrem hotelov nie je v oblasti nic, pre ludi hladajucich party zivot tu moze byt trochu nuda.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Izby su velke ale trochu osuchane. Kupelna bola pekna, velka, cista. Recenzie o hoteli hovoria ze hotel je novy, postaveny v roku 2012. Treba si uvedomit, ze hotely v Egypte idu non stop 12 mesiacov v roku, co necha stopy na ich vybaveni a aj rok stary hotel uz nemusi vyzerat novo. Problemom boli dvere v nasej izbe veduce do vedlajsej izby. Aj ked boli zamknute, vsetko bolo cez ne pocut. Zaskocili nas aj velmi malo kvalitne postele (vrzgajuce pri kazdom pohybe). Upratovalo sa kazdy den, baksis viac ako ocakavany (s tym ale treba ratat, chapeme, ze to patri k sluzbam)
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Obsluha v jedalni bola super, velmi priatelska a je to asi najsilnejsia stranka tohto hotela. Hotel ma zadarmo tenisove kurty vratane rakiet a lopticiek, 2 hodiny pozicania bicykla a 2 restauracie, ktore su kazda 1x za pobyt zadarmo (1x za 11 dni a 2x za 15 dni). MEGA otravni su predajcovia kupelov na plazi, neodbitni a drzi, su tam typci co sa ich neda zbavit, az takych drzych predajcov sme este v Egypte nezazili a dokazali poriadne zneprijemnit den (prichadzaju za clovekom aj 4-6 x za den, ked ich odmietnete su neprijemni).
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
tenisove kurty, bicykle, 2 bazeny z toho jeden bol uplne nefunkcny a v druhom uz opadavali obklady a mohli ste sa porezat..animacia zamerana skor na rusky hovoriacich, podla nasej mienky dost slabe
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
boli dni, ked sa do jedalne nahrnulo kopec domorodeho obyvatelstva, ktore prislo na vikend do hotela co sposobilo nemale problemy v dokladani jedla...zvlast pri veceri sa bol problem dostat k jedlu, ktore nestihali doplnat. Cez obed je rychle obcerstvenie aj v bare na plazi ale netreba mat velke ocakavania. Hladny clovek nebude ale je to taky typicky Egypt. Tazko povedat co by sa dialo, keby bol hotel plne obsadeny. Inak strava taka klasicka na all inclusive v Egypte, nic vynimocne, ale dalo sa najest. Velmi dobra bola mexicka restauracia. Crevne tazkosti sme mali, ale dali sa zvladnut liekmi dovezenymi zo SR. Chvalime personal jedalne a baru na plazi, tip-top.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Plaz bola pre nas TOP sklamanie. Odliv kazdy den stiahol vodu daleko od brehu a na plavanie ostavali iba koralove bazeny vzdialene asi 400 m od brehu. Dalo sa tam prejst len po koraloch kedze molo este nobolo hotove. Boli zvacsa plne ludi, tazko povedat co by bolo keby bol hotel plne obsadeny. Niekedy sme si kvoli tomu objednali elektricky golfovy vozik a nechali sme sa odviezt do Old Town Sahl Hasheesh, dalo sa tam zaplavat.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Rado K.
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela