02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Uzasny hotel! ~ Recenzia hotela Premier Le Reve & SPA (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Uzasny hotel!
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:20.08.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Vynikajuci hotel, ktory naozaj splna kvalitu 5tich hviezdiciek, co sa o vacsine egyptskych hotelov povedat neda. Vyber tohto hotela lutovat urcite nebudete!
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Uz standardne izby splnaju vsetko co mozete potrebovat. Su dostatocne velke, maju samostatny satnik, trezor, kupelnu so sprchovym kutom, vanou, bidetom, + balkon s vyhladom na bazeny a more. (nie vsak vsetky izby), Fen, tv a chladnicka su samozrejmostou...
Služby:
starstarstarstarstarstar
Sluzby su naozaj na vybornej urovni. Casnici v restauraciach sa o vas staraju, su vyslovene usluzní. Aj pri bazenoch a na plazi nosia pitie priamo k lehatku. Vsetci su velmi ochotní a milí.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Program bol sice kazdy vecer, ale kto hlada bujaru zabavu, tak na svoje si nepride. Po veceroch nam spievala britska spevacka, sprevadzana gitarou, spievala naozaj krasne. Nam sa velmi pacila. Plus jeden vecer brusne tance a ukazka egyptskeho folkloru. Zabava je komornejsia, nam to tak vsak vyhovovalo.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava bola naozaj vynikajuca, pestra, a hlavne chutna. A o kvalite zrejme svedci aj fakt, ze nas nepostihla ziadna faraonova pomsta, aj ked sme pili napoje s ladom :-) Pozor! - na veceru musia mat pani oblecene dlhe nohavice, inak vas nepustia!
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Do mora sa ide po cca 50m mole. Hned ako sa zide s mola ste obkoleseni koralmi a uzasnym podmorskym svetom. Ryby od vymyslu sveta hraju asi vsetkymi farbami. Jednoznacne treba snorchlovat! Je sa na co pozerat! Je to uzasny zazitok. More je krasne ciste a teple.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela