02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Výnimočný hotel ako z filmu ~ Recenzia hotela Albatros Citadel (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Výnimočný hotel ako z filmu
Váš vek:viac ako 60
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:jún 2019
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:02.07.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Výborné. Keďže cestujem často a po celom svete vyhľadávam niečo čo sa odlišuje od bežných hotelov. Tento hotel mi to splnil a nemám čo dodať len že by som ho odporučila každému kto dokáže oceniť výnimočnosť.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Pre mňa dobrá. Keďže som v Egypte bola už 5-krát a netúžila som ísť nikde na výlet nevadilo mi, že hotel je postavený mimo rušnej Hurghady na samote. V prípade záujmu sa dalo ísť veľmi ľahko na výlet alebo nákupy.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Hotel bol krásny. Iný ako ostatné hotely, zaujímavá architektúra ako z filmu. Izba veľká a k tomu ešte i veľká terasa s nádherným výhľadom. Izba nás naozaj očarila.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Na úrovni. Čisté izby,čistá pláž,v jedálni niekedy nestačili rýchlo odpratávať stoly po toľkých ľudoch, ale to je detail v porovnaní s krásou prostredia v ktorom sa nachádzate.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Boli dostatočné.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Jedlá dobré, dostatok. Jedáleň na môj vkus príliš veľká, ale dali sa nájsť aj miesta s komornejšou atmosférou. Na večeri všetko krásne nasvietené, tak nie jedlo, ale výhľad na prístav s meniacimi sa svetlami bol pre nás skutočnou chuťovkou.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž čistá, rozľahlá. Lehátka od seba dostatočne vzdialené, neležíte hlava pri hlave. Dajú sa nájsť na pláži miesta rušnejšie i kľudnejšie bez animácií a revania hudobnej produkcie, takže si každý môže nájsť miesto podľa chuti a nálady, čo považujem za veľké plus. Voda ako inak prosto bomba - priezračná, príjemnej teploty a plná krásnych rýb.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Eva
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela