02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

oddychova dovolenka ~ Recenzia hotela Shams Safaga Beach Resort (3*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:oddychova dovolenka
Váš vek:viac ako 60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:máj 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:11.06.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel nas ani neprekvapil, ani nesklamal. V Egypte sme boli uz 5-krat, vedeli sme priblizne, co nas caka.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel lezi 55 km od Hurghady, v okoli dalsie dva hotely, aj nedostavane. Kusok od hotela nakupna ulicka. Kedze nezhaname suveniry, skor sme to brali ako spestrenie pobytu.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Izba na druhom poschodi, bez balkona, ale vyhoda bola, ze klimatizaciu sme mali az za postelami, v takom oddelenom vyklenku, takze sa dala vyuzivat. Zariadenie starsie, dostacujuce. Ziaden hmyz, obcas komar.TV- minusovy bod, sustavne sa obraz aj zvuk stracal, dve nemecke stanice. Upratovanie klapalo, iba raz sme museli nahanat chyzneho pre chybajuce uteraky. Postelne pradlo vymienali asi kazde dva dni, kazdy den sme dostali dve 6-dl flase s vodou.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
V celom areali bola k dispozicii pitna voda v nadrziach volne dostupna a nekontrolovali, ci si niekto nabera do flase napr. aj nealko-napoje v jedalni (ako napr. v Tunisku).Bazen sa nam zdal primaly na mnozstvo ubytovanych. Kapacita kaviarni a restauracie, ako aj baru na plazi sa nam zdala dostatocna. O krasnu zahradu sa neustale starali zahradnici.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Animacie sme nevyskusali, aquaaerobik bol v nevhodnom case - na prave poludnie a aj od plaze, t.j. od lehatok, kde sme pravidelne travili svoj cas, bol bazen dalej. Ponuka bola vsak pomerne pestra. Slaba bola uroven vecernych animacii (ako na menej vydarenej stuzkovej), za zmienku stoji len orientalny vecer s pestrejsimi vystupeniami.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
S urovnou stravovania sme boli velmi spokojni, prakticky vzdy sme sa mohli najest a vziat si tolko, kolko sme chceli - velmi pestra bola ponuka sladkeho peciva na ranajky, zakuskov na obed a veceru, z ponuky kuracieho, hovadzieho masa a ryb sme si tiez vedeli vybrat. Ovocie mozno nebolo az tak ôpestro zastupene, ale vzdy boli banany, zlty melon, datle, cast broskyne, raz aj cerveny melon. Capovane pivo sme mali od smadu, obcas vino,kavu pravidelne, zmrzlinu kazdy den popoludni a alkoholu sme neholdovali, to sme prenechali ruskym turistom.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Na plazi sa nam velmi pacilo, aj ked "boys" pri uterakoch boli dost otravni, ani za baksis si nezapamatali, kde ste sa den predtym ulozili, aj ked to slubovali, tak sme si poradili sami. Voda bola az nad ocakavanie tepla, videli sme aj dake rybicky, ale v Tabe boli krajsie, aj koraly. Super bola promenada pri plazi navecer, cez den sme sa dostatocne prechadzali na jednu aj druhu stranu. Topanky do vody sme nevyuzili, piesok bol jemny.Meduzy boli viackrat vo vode, ale neublizili, tak sme ich mohli vziat aj do dlane. Skoda, ze viac dni dost markantne fucal neprijemny vietor, vtedy bolo kupanie horsie.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Vera
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela