02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Marsa Alam - Resta Grand Resort ~ Recenzia hotela Resta Grand Resort (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Marsa Alam - Resta Grand Resort
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:26.07.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Celkové hodnotenie hotela by som dal ako priemer, ubytovanie v poriadku, strava horšia no detailnejšie to máte nižšie.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
V okolí hotela bohužial nič nie je okrem štyroch predražených obchodikov :-(
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Plná spokojnosť, no bolo už aj lepšie.Nábytok ešte v celkom dobrej kondicii, postele tvrde - no na egypt v poriadku. Bolo tam však strašne vela molí, tam to majú jak mi tu muchy.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
V poriadku, až na nestíhanie v oblasti stolovania a príprava príborov, často sa stávalo že ste si nabrali jedlo a začali ste zhánať príbor. K dispozícii ho mali len ludia ktorí pripravovali stoly. Podla mňa by malo byť miesto kde v prípade ak mi príbor nedonesú tak si ho tam pôjdem zobrať.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Možnosti športu na výbornej úvovni, dobre organizované, vodné polo, vodný volejbal, plážový volejbal, šípky, brušné tance a podobne. Zábava - total katastrofa, tak zlé animačné (ak sa to tak dá nazvať) som ešte nevidel. Začínali o 22 00, trvalo 15 minúť a potom DJ púštal ešte 45 min. hudbu, no zábava jak sa patrí :-(
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Stravonie bolo celkom v poriadku, až na velmi slabý výber studených jedal, jeden druh syra, šunky a pod. OBrovský problém bol s čistými pohármi, bol to nedostatkový tovar na ktorý sa čakalo ako keby mal hotel pre 1000 klietov 150 pohárov!!! Další problém bol s čapovaním Pos mixu (pepsi, 7 up, mirinda a pod). Bol permanentne mimo prevádzky (mali tam vyptalčený a zaliaty papierik čiže sa nejednalo o problém ktorý je v riešení. Je to velké klamstvo zo strany hotela ak máte zaplatené čapované napoje no nakoniec si mate chodiť na druhú stranu jedalne aby vám naliali vami želaný nápoj z dvojlitrových fliaš. No povedzte si kolko krát budete behať dozadu po nápoj?Určite menej ako by ste si mali isť napujstiť nápoj do stredu jedalne a bez toho aby ste na niekoho čakali kým vam naleje aj to tak keby lial zo svojho!!
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž bola krásna, no bohužial prírodu neovplivníme, z 10 dní bolo 8 zakázané kúpanie v zhľadom na vlny a nebezpečie úrazu. Tzn. ľudia tam chodia hlavne kôli koralom a podmorskému svetu, no ked môžete až dva krát šnorchlovať aj to musíte ráz isť na výlet inde tak to dobré nie je.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Robert Dékány
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela