02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Užasná dovolenka ~ Recenzia Iberotel Lamaya (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Užasná dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:30.08.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
S rodinou sme sa zhodli na tom že to bola asi naša najlepšie dovolenka v Egypte.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel je umiestnený v Marsa Alam a treba ratat s tým, že žiadne veľké nákupy sa tam nedaju robiť. Pri hoteli Samaya,Lamaya a Solimar je par obchodov a tam sa da celkom slušne nakupiť. Na letisku v Marsa Alam su len 3 také malé obchodíky, takže nakupy na letisko nenechavajte. To v Hurgade na letisku to bolo o niečom inom.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie bolo krasne. Mali sme dvojpriestorovu rodinnú izbu. Izby boli síce vedľa seba ale boli predelené dverami, ktoré sa dali v pohode zatvoriť. Boli aj izby kde namiesto dverí boli plachty ale treba sa domahať u delegata a nebol problem izby vymeniť.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Služby boli výborné. Bývali sme na prízemí a kedže sme neodchadzali dverami ale terasou tak sa nam raz podarilo vymknuť, a nechali sme bezpečnostu poistku v dverach... pracovníci ktorí upratovali nam ochotne otvorili dvere, ešte nam aj ukázali ako na to .... čo sa nam hodilo lebo sme sa vyvreli ešte raz.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Dalo sa vybrať zo všetkého. Ja ako športový typ som využívala hlavne aquaaerobic, aerobic, lekcie arabského tanca, strečing.... Bolo tam aj vodné polo, pinpong,volejbal. Čo sa mi pačilo boli animačné programy večer. Ale tie, ktore poriadali animatori hotela. Z animátora Moma bol naš mladší syn nadšený/doteraz po nom opakuje "katastrofa,katastrofa"/ toto slovo veľmi často používal.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Na ranajky sa dalo vybrať z : omeleta,volske oko,praženica,vajícka na tvrdo, parky,mliečna ryža,syry,salamy,toustový chlieb ktorý sa dal opiecť,biely a čierny chlieb,sladke pečivo,ovocie,palacinky,wafle,.... na obed : vynikajúce polievky, kuracie, hovädzie, bravčové mäso /pomenej/,ryby, ich špeciality ktoré robili priamo pred vami, a zase ovocie , šalaty, zakusky na včeru: detto, a každý večer ako bonus sme mali vždy niečo iné ako doplnok :jeden večer červený melon, další žltý s grepom, potom zmrzlinu porcovanu, a také pražené guličky s roznymi omačkami /tiež to robia priamo pred vami / Čo sa týka jedla, tak pri bazene bola reštika, v ktorej sa dalo tiež super napapkať ale tam mali stale to isté : hambruger,hotdog,pizzu rozne druhy /odporucam ala sef/ , kuracie burgery... ale bolo to všetko výborné. Čo som veľmi ocenila teda hlavne naše deti boli tam od 10-18hodiny stale pukance, ktoré si sami naberali a taktiež výber z nanukov ktoré každý den doplnali a menili. Co mi asi najmenej chutilo boli miešané driny. A tie ja zbožnujem. Zo všetkých som si davala len Mai Tai.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
No plaž ma sklamala. Ale vedela som že to tak bude lebo som tam išla s tým. Vstup do mora bol cez molo. Bála som sa ako to bude moj 7 ročný syn zvladať ale v pohode. Dokonca sme z mola aj skakali. Ale ked sme si chceli len tak polenošiť na plaži tak sme museli obíst hotel a isť na plaž čo mi velmi nevyhovovalo. A čo sa týka podmorského sveta... jedným slovom nádhera, veľký koralový reef po oboch stranách. Hotel je povestný tým že sa im tam občas zatulaju delfíny. Aj nas prišli privítať a takisto sa prišlo rozlučit ked sme odchadzali, ale bohužial konkretne mi sme ich nevideli nemali sme to štastie. Chcela by som ešte poukázat na výlety: Dolphin Hause... škoda penazi vraj sme mali vidieť delfínov a nevideli sme nič a koralový reef.. ten bol omnoho krajší pri hoteli../ale je to vec názoru/. Dalej Abu Dabah... niečo nadherné v mori pod nami plavali 2 obrovske asi 1,5 - 2 metrové korytnačky. Nááádhera
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela