02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Ked su 4 hviezdy predavane ako 5 ~ Recenzia EL Malikia Resort Abu Dabbab (4,5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Ked su 4 hviezdy predavane ako 5
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:02.08.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel s oficialnym certifikatom 4 hviezd, maju ho vyveseny vo vstupnej hale, je u nas predavany ako 5 hviezdovy. Bohuzial tomu zodpoveda aj chaba uroven sluzieb, stravovania, pristupu personalu a celkova atmosfera. Uroven hotela zachranuje iba plaz s koralovymi utesmi. To je prve a posledne pozitivum hotela. Hotel ma malu a mimoriadne spinavu vstupnu halu s rovnako spinavym a malym lobby barom. To je vsetko, co v tomto 4° hoteli najdete. Nic ine sa tu nenachadza!!! A, zabudol som na amfiteater, kde animatori predvadzaju zabavu zhruba na urovni slabej stuzkovej.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Poloha hotela je prijatelne vzdialena od letiska, jej atraktivitu doplna spomenuta plaz. Avsak v okoli hotela je totalne mrtvo, nikde sa neda ist, nie je mozna ani prechadzka v okloli hotela, pretoze okolie neexistuje. V okoli hotela je polopust s typickym egyptskym bordelom, ktory je sprievodnym znakom vsetkeho v okoli hotela.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Izba sice priestranna, ale stale sa nieco kazi (a to nielen nam). Zacina to nefunknou chladnickou, velmi hlucnou a pachnucou klimatizaciou, nefunkcnym odtokom umyvadla a zle splachujucim WC. Nieco vam na poziadanie opravia, ale klimatizacia so zvukom traktora je vec, s ktorou zijete celu dovolenku. Toto sa tyka vsetkych izieb, avizovali to aj nasi spoludovolenkujuci.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Katastrofa zacala hned pri ubytovani - bez baksisa vam recepcny s usmevom oznami, ze vas ubytuje az po 4 hod. Ked zacali nasi davat po 20USD do pasov, ubytovanie sa rozbehlo jedna radost. Baksis je vec, ktoru zoberte na vedomie na kazdom kroku hotela. Pozor: hotel nedava zadarmo vodu na izbu, musite si kupit flasu za 3USD/2EUR!!! Tu si potom mozete doplnat a nosit na izbu. Je to trapne a ponizujuce, ked chodite ako somrak za personalom capovat vodu.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Jedina zabava je plaz. Tam to vsetko zacina a konci. Podmorsky svet je krasny a pestry - rybky, korytnacky, trnuchy a pod. Ina zabava sa nekona. Hotel konci all incl. o 23,00hod a tym je po strande. Vecer zahra DJ na klavesoch a pusti par pesniciek z netu. Po tejto "zabave" ide hotel spat. Zabava v amfiku je na urovni Drislakovin, takze pre nas to nebolo, nyvse konci o 23hod, kedy konci aj bar. Po amfiku uz nemate sancu na drik.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Strava malo pestra a chudobna na vyber. Jednoducho zodpoveda 4°. Malo zeleniny, ovocie takmer nic, ak neratam melon a nejaky banan so slivkou. Na veceru aj grilovane maso na terase, ale gril ma pevny rost 2cm nad pahrebou, takze tomu zodpoveda aj uroven a kvalita vysledku - je to pekne zhorene a surove.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Ako som uviedol, je to jedine plus hotela a ten z toho patricne tazi, pretoze o nic ine sa nestara. Podmorsky svet si uzijete do syta a nevadi ani viac ucastnikov v mori. Plaz ako tak upravena a upratana. More bolo v case nasej dovolenky trochu viac rozvlnene, ale to je udajne normalne pre tuto oblast, preto vyhovuje skor viac nez priemernym plavcom.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:t marsa alam
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela