02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

nocna mora ~ Recenzia hotela Tia Heights Makadi Bay (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:nocna mora
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:27.09.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Nemyslim si ze plesniva kupelna a izba neupratana ani na zaciatku pobytu si zasluzi viac. Okrem toho plno kadejakej havede vo vnutornych priestoroch(svaby, mravce, neidentifikovatelne chrobaky,jasterice-tie ale nikomu neprekazali). Personal priserny aj po tom ako im napchate obrovsky baksis. Bordel, neochota, doternost. Jedinym plusom je skutocne nadherne more. AllIn nesplnal anilen standard polpenzie.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Pekna plaz so skutocne rozpravkovym koralom. Ale to je asi tak vsetko co suhlasilo s ponukou CK
Ubytovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Smrad, spina, plesne. Po tom ako sme upratovaca 4 dni nahanali dokazal "umyt" cast kupelne. Avsak to bolo jeden jediny raz, co skutocne upratal. Hygiena priserna. Nemyslim si ze v 5* hoteli je clovek povinny nahanat personal aby si plnil svoje povinnosti. Minibar nedoplneny ani po tom ako sme urgovali nedostatok tekutin. Voda na ktoru v ramci AllIn mate narok vas stoji 2$ flasa. Inak postele na rozpadnutie, bojite sa v noci otocit, aby sa nahodou nerozpadla. Zvysok vybavenia to mal tiez uz davno za sebou.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
V tomto hoteli sa o akychkolvek sluzbach neda hovorit. Ak zmeskate obed v spinavej "jedalni" na plazi. Poobedny snack obsahuje kavu a caj. V pripade hladu si mozete kupit hamburger za 7$. Cize sluzby AllIn tu neexistovali ani pri zavreti oboch oci. Strava a napoje nas vysli na dalsich 200euro
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
celkom dobre vybavena posilnovna. Animacne programy nestali za nic. Vsetky vecerne programy su za poplatok a zaplatite si za ne od 9$ do 17$ a to aj v pripade ze 2hodinovy program uz hodinu a pol bezi.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pocas celeho pobytu sa jedalnicek prakticky nemenil. Bolo uplne jedno co ste ochutnali, vsetko bolo tak prekorenene, alebo spalene, ze bolo jedno co clovek je. Kura chutilo rovnako ako ryba, ci hovadzie. Zemiaky vacsinou surove a ryza pripecena. Nic ine viac menej ani nevarili. Kultura stravovania 0% nakolko obedy boli mozne len na plazi, kde bol bordel, teplo a kopa much ktore vam sadaju do taniera. Z toho dovodu sme obedy vacsinou vynechavali.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
relativne cista plaz, obcas ste natrafili na lehatko ktore sa nerozpadavalo. Inak nadherne more, koral a zivot pod hladinou. Jedine plus dovolenky, inak to bola nocna mora a nevedeli sme sa dockat navratu domov.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:123
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela