02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Dobrá dovolenka ~ Recenzia hotela Tia Heights Makadi Bay (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Dobrá dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:24.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Celkovo sa nám dovolenka páčila, takže odporúčame - najmä deťom (tobogány) a zamilovaným párom (prekrásne prostredie upravovaných palmových záhrad a chodníčkov).
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Prostredie: nádherné - veľmi pekne upravovaná zeleň, palmy, chodníčky - vidno, že si na prostredí dávajú záležať. Dalo sa chodiť na prechádzky po chodníčkoch aj popri iných hoteloch. Romantické prostredie vhodné pre zaľúbené dvojice.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie: po príchode do hotela sme museli čakať cca 4 hodiny na ubytovanie, čo síce nebolo plus, avšak izbu, ktorú sme my dostali (v hlavnej budove) bola fajn: historické zariadenie nábytku, moderná kúpeľňa spolu s WC, sušič na vlasy, trezor na izbe, postele, na ktorých sa nám veľmi dobre spalo a skvelá bola na izbe klimatizácia (stupeň, aký si nastavíte). "Bakšiš" (peniaze) sa zdalo, že akoby očakávali, a to konkrétne na pláži (keď nám pritiahli lehátko) alebo upratovač na izbe. (Vždy sme im dali, takže peniazky navyše si môžete zobrať. Povinné to však nie je.)
Služby:
starstarstarstarstarstar
Výlety: My sme si z ponúkaných výletov (tam po príchode nám ich dala na papieri naša sprievodkyňa a tam sme ich aj zaplatili) vybrali výlet loďou na ostrov Giftun (šnorchľovanie) a výlet do Luxoru za pamiatkami. Zistili sme, že rybičiek bolo vidieť viac pri pláži hotela než na voľnom mori (!!! a to dokonca aj voľným okom) a tiež more pri ostrove Giftun nebolo vôbec také čisté ako sme čakali (oveľa krajšie, čistejšie sme mali pri pláži hotela!), neviem, čím to bolo, veľa turistov tam prichádzalo, a takisto tam (Giftun) boli (tvrdé) koraly, takže sa tam ani dobre neplávalo (resp. nechodilo po dne). Takže výlet na Giftun nám dal najmä plavbu loďou po mori. Výlet do Luxoru sa nám viac oplatil - videli sme aspoň egyptské pamiatky. Ak tam pôjdete, zoberte si viac fľašiek s vodou na pitie (lebo budete počas výletu smädní a museli by ste si vodu kupovať). Prekvapilo nás, ako obchodníci (aj deti) boli dotieraví pri predaji svojho tovaru, že aj keď ste povedali, že nechcete, aj tak za vami chvíľku šli a vnúkali vám svoj tovar - ale dá sa odmietnuť, ak nechcete.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Tobogány: boli skvelé (niektoré pohodové, iné adrenalínové), vybláznite sa (nielen deti, ale i dospelí), bazén s umelým vlnobitím sa páčil mnohým. Celé je to ohraničný priestor s tobogánmi neďaleko hotela, kde dostanete zase iné osušky ako na pláži pri hoteli.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava: pestrá, chutili nám polievky a zákusky (tie musíme pochváliť!!!). Niektoré jedlá mali však typickú arómu (zrejme z nejakého druhu ich korenia, čo tam dávali, že neskôr nám už nebola po chuti). Pitná voda mohla byť vo viacerých automatoch, ale bolo jej vždy dosť. Negatívum bolo veľké množstvo ľudí a len dve reštaurácie (na prízemí a na poschodí) - mohli ste ísť kde bolo voľné. Takže sa niekedy muselo čakať, kým sa niečo uvoľní.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž: pekná piesková, pozvoľný vstup do mora, v mori veľmi pekná čistá vodička (odporúčame!!!), že v nej bolo možné vidieť aj bez potápania rybičky (najviac ďalej od brehu po pravej časti pláže). Slnečníky a osušky zdarma (v cene pobytu). Na to, že tam bolo veľa ľudí, lehátiek (matrací) pod slnečníkmi bolo vždy dosť. Na pláži vám budú ponúkať čerstvé ovocné šťavy alebo rôzne služby (masáže), výlety, športy. Trochu to pôsobilo dotieravo. Výhodou bolo, že sa v areáli nachádzali aj bazény (s odsolenou vodou), takže kto chcel, mohol si zaplávať aj tam.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Rodina z Piešťany
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?menej ako 1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela