02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Nikdy viac - hrôza ~ Recenzia hotela Tia Heights Makadi Bay (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Nikdy viac - hrôza
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:26.08.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel vobec nie je katagorie 5 hviezdičiek. Ja by som tak hodnotila na 2 hviezdy
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha čo sa týka mora a koralových utesov ako aj podmorskeho života, rybičky je nadherny
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
izbu sme mali v hlavnej budove tak ako sme si ju objednali, ale kým sme sa do nej dostali z recepcie prešlo aj 8 minút, lebo sme museli prejsť tri dlhé chodby na ktorých nie je vobec klimatizácia kým sme prišli do jedálne, tu bola klimatizácia pustená tak ako keby ani nebola pustená.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Panuje tu korupcia, lebo hotel resp. recepčný rozhoduje kde vas ubytuje a preto mu každy dá nejaky uplatok. Ochota personalu je len ked date nejaký bakšiš, ináč nezáujem
Šport a zábava:
nevyužívali sme.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Je to otrasné, jedlo ako pre prasatá ani ti by to nejedli. PO jedálni lietali vrabce, na zemi bola špina. Maju dve jedalne jedna na prizemí a druha na poschodí. Na tej druhej nie je vobec klimatizácia. Na toľko turistov su tieto jedálne uplne nepostačujúce, rusi sa predbiehaju, je ich tam tak 80% je tam hrozný chaos, do jedálne vas pustaju po skupinkách. Pripadali sme si ako v trestaneckom tábore. Dokonca aj na pláži sme stáli radu na vodu, ktorá bola uplne teplá. Dávali ju na také stojany vo velkých flašiach a pretože ich mali na slnku, tak si to viete asi predstaviť, aká bola teplá. Na ostatné nápoje sa stála nekonečná rada. Vela ludi to odradzalo a potom že all inclusive. Keď sme isli okolo kuchyne a mali práve otvorené dvere, tak Lunik 9 je luxus. Každý sme mali žalúdočné problémy, aj turisti z Čiech, všetci sme sa sťažovali. Turisti z Azur reizen dokonca pri prichode dostávali automaticky liek Antinal na črevné problémy. To je uroveň keˇcestovka o tom vie že tam je strava nehygienická a rieši to takýmto spôsobom. My sme sa sťažovali a cestovka Kartágo tour nám ponúkla, že si môžeme vybrať iný hotel, čo sme uvítali a po 5 dní kedy sme sa sťažovali nás presťahovali. Ale aj tak tie problémy so žalúdkom pokračovali do črevných problémov takže dovolenka bola nanič a vyhodila som 850 eur do koša a ešte máme z toho zlé spomienky.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Lehátok bolo dostatok až na to že si Vás nikto nevšíma na pláži a musíte sa naťahovať s lehátkom sami i napriek tomu že tam stoja domorodci, ktorí by Vám mali pomáhať, ale zasa bez bekšiša sa nic nedeje.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela