02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Nedajte sa zlákať na klamstvo ~ Recenzia hotela Tia Heights Makadi Bay (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Nedajte sa zlákať na klamstvo
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:júl 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:17.08.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ak Vám niekto bude tvrdiť, že hotel Tia..., má 5*, potom buď nikdy v 5* hoteli nebol, alebo klame. Tento hotel sotva spĺňa 3* a to mu dávam preto, že aspoň strava a naše izby boli celkom vyhovujúce.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha od letiska dobrá, ani nie ďaleko, ale ani nie blízko. Občasné lietadlá zjavujúce sa nad hlavami nemôžu človeka na pláži rušiť.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ťažko hodnotiť. Ak bývate priamo v hoteli, potom aj tých 5*, ak však niekde mimo, záleží na tom, ako ďaleko. Všetci, ktorí bývali mimo hotela a mali menšie deti boli z toho ďalekého chodenia prinajmenšom unavení( na tejto dovolenke som počula veľa slovákov doslova nadávať a zúriť !!!).
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Čistota jedálne by u nás neprešla ani na 1*, obsluha a ochota personálu v jedálni a baroch bola na bode mrazu, niektorí boli doslova drzí až bezočiví, vedomí si svojej pozície. Čistota izby, resp. našich 3 izieb bola dobrá, upratovačom by som dala 5*.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Šport nehodnotím, nezúčastňovali sme sa ho. Ale potápačský klub boli veľmi milí chalani, ústretoví a priateľskí, inak kto chcel športovať, myslím, že mal kde. Zábava bola na nižšej úrovni. Prídete na diskóteku, kde hrá CD a dj nikde.Mal iné povinnosti. Celkovo to za veľa po celú dobu nestálo. Ruskí animátori sa síce snažili, ale....No množno sa to niekomu aj páčilo.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Mne a môžem povedať že nám ( bolo nás spolu 9 ) sa strava celkom páčila. Jediný problém bol v tom, že ak ste nešli je raňajky okolo 8 hod, obed o 13 a večeru o 19, hrozilo, že z výberu už nič nebude. Nemali jedla dostatok. Chýbalo mi ovocie, bolo veľmi obmedzené a vlastne žiadny výber. No a nebolo ničím výnimočným, že ponúkané pečivo a sladké koláčiky boli z predošlých dní. Volali sme ich "reciklované". Ale chuťovo varili dobre.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Čistota celkovo dobrá. Problém: NEDOSTATOK LEHÁTOK. Ak si ráno neprivstanete a treba do 7.30, potom sa vám lehátko zaručene NEUJDE.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela