02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Krásny hotel ~ Recenzia hotela Sunwing Waterworld Makadi (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Krásny hotel
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:31.08.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Prostredie rezortu velmi prijemne , mali sme byt ubytovani v hoteli Sunwing , nakoniec nas ubytovali v Makadi Spa. Je to vedlajsi hotel. Mohli sme vsak vyuzivat sluzby oboch hotelov,teda aj tobogany. S naramkom makadi SPa sme mohli vyuzivat sluzby (jedlo a napoje) este aj v dalsich dvoch hoteloch.Celkovo sme mohli vyuzivat v celom rezorte Makadi. Cize sme celkom dobre obisli.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
V rezozre krasne prostredie vela zelene. Vonku z rezortu to tak uz nevyzeralo, ale to je asi vsade tak. Rezort je obrovsky nemali sme dovod ani chodit inam, vsetko je tam.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Klimatizovane izby , dost velke. Upratovali kazdy den ak sme chceli. Uteraky na plaz vymienali kazdy den. Kupelna pekna, aj ked uz bolo vidiet trosku opotrebovanost-hrzdza, ale nic strasne.v Sunwing bolo rusnejsie vela deti. Makadi spa -nemohli byt ubytovane deti-bolo tam kludnejsie.
Služby:
starstarstarstarstarstar
So sluzbami sme boli spokojni, ustretovy personal, pytal sa ci nic nepotrebujeme.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
V samotnom rezorte, trosku menej vodnych aktivit, skor len na fakultativnych vyletoch. Vecer porgram-tiez skor len pre deti a pre starsich-vystupenie domacich spevakov. Jeden vecer bola diskona plazi. Vstupne 5 eur- neobmedzene napoje. Chybal nam am program pre stredne vekove kategorie.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava vynikajuca, dalo sa vybrat, varili aj europske jedla.Napr. pizza , gyros. Velke mnozstvo. Ranajky super- jedna miestnost sladke veci. druha slane(omeleta, parky..), cerstve stavy. Super boli sme velmi spokojni. Dali tam restauracie -napr. nemecka, mexicka. Bolo sa ram treba nahlasit na veceru -objednat termin . Bolo to vsetko v ramci all inclusiv. Takze sme mali aj rezen :-)
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Plaz cista, boli vsak tam koraly, bez topanok sa zist nedalo. Pomaly vstup do mora, hviezdice , aj zopar jezkov.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela