02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Vynikajúca dovolenka v Egypte ~ Recenzia hotela Serenity Makadi Heights (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Vynikajúca dovolenka v Egypte
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:jún 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:29.06.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Milé prekvapenie po negatívnych recenziach tohto hotela.Služby na vysokej úrovni,spokojnosť nad moje očakávania.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Vyberala som hotel mimo rušného centra, takže poloha nám vyhovovala.Rozľahlý areál, množstvo nádhernej udržiavanej zelene, blízko na pláž. Koralové útesy boli prioritou a rozhodli o výbere hotela - bola to správna voľba.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie prebehlo za asistencie delegáta, ktorý jazykovo neznalým pomohol vyplniť vstupné formuláre na ubytovanie.Recepčný na našu požiadavku s ubytovaním ochotne vytiahol mapu a dal nam vybrať izbu v ktorej časti areálu chceme, na ktorom poschodí, aký si predstavujeme výhľad.Za ochotu dostal do pasu 10 Eur.Vyhovel nám aj s izbami pri sebe, čo sme veľmi uvítali.Obdržali sme na recepcií plán hotela,inštrukcie - kde aký bar funguje, aké aktivity hotel poskytuje a časový rozvrh stravovania. Ubytovaní sme boli do 20 min.a mohli sme hneď využívať all inkluzive. Na privítanie nás na izbe čakal košík s ovocím a 2 litre chladenej vody.Izby boli čisté, denne upratovanie, každý druhý deň menenie posteľnej bielizne, uteráky denne. Mali sme ubytovanie v strede areálu, 1. poschodie s výhľadom na bazénové komplexy a more- nádhera (sektor C 3178)
Služby:
starstarstarstarstarstar
Bola som tretikrát v Egypte vždy v 5 hviezdič. hoteli takže môžem porovnávať.Ochota,vždy čisté stoly,pružné zbieranie použitého riadu, pohárov.Pitná voda chladená v galónoch na chodbe 24 hod. k dispozícií. Lekárska služba 24. hod. v hoteli, spokojnosť zo strany našich spolucestujúcich, ktorí využili túto službu. Neplatili nič, 3 dni chodili na infuzie a dostali aj lieky gratis, stačilo číslo poistnej zmluvy.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Fitnes dobre vybavené,tenisové kurty v športovej časti - chodil otvorený autobus a vozil klientov. Využili sme výlet do púšte na džípoch - super safari, vrelo doporučujem všetkým. Vynikajúca poľská sprievodkyňa s vynikajúcimi vedomosťami o živote beduínov a historií Egypta. Jazda na štvorkolkách po púšti, na kárach, na koni, na somárovi a na záver na ťave.Návšteva beduin. príbytku-večer program v púšti tanec, variétne čísla a na záver večera(zabezpečujú hotely) návrat do hotela o 22.hod.Na pláži volejbalové turnaje, šípky, bocca,aerobig, strečing, nácvik latino tancov, programy pre deti-denne.Vždy sme boli informovaní na pláži v 4 jazykoch, aký program bude počas dňa a večer.Pri bazéne na pláži penová disco(spoplatnená),živá hudba denne večer a tanec.V lobby bare nočné disko od 23.hod.-02.hod.V anfiteátri večer detský program a po ňom program pre dospelých prekladaný v troch-štyroch jazykoch. Večerné maľovanie detí na tvár,podľa vlastného výberu.Večer sme boli od šnorchlovania takí unavení, že sme ani všetky ponuky nevyužívali.Šnorchlovanie,potápačské centrum a iné vodné športy na pláži - postačujúce.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Nám veľmi chutilo, ponuka pestrá, oči by zjedli viac, no žalúdok nepustil.Nápoje -kokteily vynikajúce, s alkoholom alebo bez neho. Mäso kuracie a ryby denne na rôzne spôsoby, Jahňacina chutná. Denne melóny červené žlté pri obede, večeri na pláži. Zmrzlina 4 druhy, pečené kukurice, sladké zemiaky v aobale na pláži a iné pochutiny sa denne striedali.Pri bazéne v bare denne šišky, zeleninové a mäsové vyprážané pirohy, čerstvá pica, hamburgery, hranolky a množstvo iných dobrôt, bez obliekania do hlavnej reštavrácie. Raštaurácia na pláži(raňajky a obedy) -potreba oblečenia, menu chutné-nádherný výhľad na more pri jedle.Tematické reštaurácie-orientálna, rybia,talianska,sushi bar v rámci all inklusive možnosť využitia 2 počas pobytu.Veľká spokojnosť, zákusky a buchty z lístkového cesta ani nespomínam, kto ich jedol, vie o čom hovorím- supeeer chutné!
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Vedeli sme, že vstup do mora je po koralovom podloží (ako betonová platňa s krátermi na vyjazdenej vozovke, v pohode sa chodilo po vode v obuvi do vody. Pre tých čo šnorchlujú- vstup do vody po móle rovno do hlbky nad korálové útesy nádhera- to treba vidieť. Myslela som si že vedľajší hotel Al Nabila má najkrajšie korál.útesy z Makadi-táto pláž ma veľmi prekvapila, nečakala som až také nádherné útesy a množstvo pestrofarebných rýb, ktoré sa vám nezunuje pozorovať denne do západu slnka.Korálové útesy sa tiahli po obidvch stranách móla kilometre.Otvorené more- občas vlny, ktoré vás nádherne hojdali pri šnorchlovaní, občas kľudné more bez vĺn. Plavčík na móle-dohľad. Plávanie vynikajúce. More teplučké, priezračné. Vstup po móle je po rebríkoch- drevené schohy z vrchu, pri vlnách vás hádže- opatrnosť je potrebná. Pre hendikepovaných a starších ľudí- nedoporučujem, no na druhej strane skočíte do vody a je to, horšie s vystupovaním. Deti nemali problém.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:karetka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela