02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Super dovolenka ~ Recenzia hotela Prima Life Makadi Resort & SPA (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Super dovolenka
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:07.06.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Celkový dojem z dovolenky bol veľmi dobrý, mnohí z dovolenkárov už v hoteli párkrát boli, a to, že sa tam vracali asi o niečom svedčalo :)
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel sa nachádza v zálive Makadi Bay, ktorý je veľmi pekný, z hotela sa dá vyjsť do ulíc, kde je pár obchodíkov, ale my sme sa skôr chodili prejsť po cestičke okolo mora a obzerali sme ostatné hotely :) A za pol hodinku ste v Hurghade.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izby sme mali dve, obe boli priestranné a čisté s pekným výhľadom na areál hotela a more. Ale pravda je, že sme dali nejaké peniaze do pasu :)
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
V ničom nebol problém :)
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
V hoteli sa dá super oddýchnuť, ale ľudia, ktorí chcú si určite prídu na svoje aj čo sa týka aktivít. Animátori stále niečo vymýšľajú, od aqua aerobicu v mori alebo v bazéne, až po beach volleyball :) Tak isto večerné programy každý deň, niektoré z nich boli vážne podarené + diskotéky :)
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ja osobne som mala najradšej raňajky - palacinky s čerstvým ovocím a roztopenou čokoládou :) Ale aj celkovo bola strava super, určite nikto netrpel hladom :)
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž bola asi to najlepšie :) Krásna...jemný piesok, čisté more, kde ste sa nemuseli ani potápať, aby ste videli farebné rybičky :) Niekedy človek skočil na malý koral, a trošku to zabolelo, ale inak super :) Jediné maličké negatívum bolo, že pláž bola celkom maličká, ale kto si trošku privstal, obsadil si miesto a bolo po probléme :) Super ...
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Ivana
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela