02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Prima dovolenka v Prima hoteli ~ Recenzia hotela Prima Life Makadi Resort & SPA (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Prima dovolenka v Prima hoteli
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2018
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:04.10.2018
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
V tomto hoteli sme boli prvý krát. Hotel pekný, rozľahlá vstupná hala, všade čisto, krátko po našom príchode vymenili epedá na gaučoch, v jedálni vždy prestreté čisté obrusy, čisté a voňavé WC. Záhrada prekrásna, udržovaná, dokonca im tam rastú huby, čisté bazény, ale studená voda. Pláž vždy upratovali, vyrovnali lehátka. Ale zlatý klinec celého hotela bolo samozrejme prekrásne, prekrásne more so všetkým tým podmorským životom a pre ktoré do Egypta chodíme už 9 rokov. Týmto by som chcela pozdraviť nášho delegáta Marka Kamala, ktorý je veľmi ústretový a milý a všetko vybavil. Do tohto hotela sa určite ešte vrátime.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha hotela je výborná, more je hneď pri hoteli. V okolí je hneď jeden hotel vedľa druhého, takže prechádzky aj nákupné možnosti sú veľké. Boli sme však aj v Hurghade na nákupoch, dal sa objednať odvoz tam aj nazad a mali sme to aj s výkladom a prechádzkou po prístave.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie opotrebované, je to starší hotel asi 10 rokov. Mohli by vymeniť matrace na posteliach, lebo strašne vŕzgali už len pri otočení sa na druhý bok. Mali sme izbu 5002. Ale napriek tomu sme sa vyspali ako v bavlnke. Ale inak vždy čisté, upratané. Dopĺňali aj vodu každý deň.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Služby sme veľmi nevyužívali, akurát sme boli raz na večeri, v reštaurácii, podávala sa ryba, ale nakoniec sme aj tak skončili v jedálni :-))).
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Nevyužívali sme, my sme hlavne plávali a šnorchlovali, animátori však robili skvelú zábavu aj športové aktivity. Vodn ý aerobik, jogu, volejbal a iné.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Stravovanie typicky egyptské, výborné hovädzie mäso na rôzne spôsoby dusená zelenina, tá bola skvelá,pečená kačka, morka, ryby, väčšinou pangas, filé ale menej zemiaky aj ryža na rôzne spôsoby, výborný špenát, cestoviny, opekané kuracie prsia výborné, a samozrejme zákusky tie sme asi ani všetky neochutnali. Ovocia bolo menej. Ale všetko bolo dobré, nikto nebol hladný. Jeden krát v týždni, v nedeľu bola večera vonku, popri všetkých bazénoch boli rozložené stoly, jedlo bolo vpredu. No, bolo to zaujímavé.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Napriek tomu, že k samotnému hotelu patrí menšia súkromná pláž , dalo sa chodiť plávať aj k vedľajším hotelom, tak sme to tam prešmejdili celé, všade boli korálové ostrovčeky, plno rybičiek, videli sme murénu, chobotnicu, malého rejnoka. V tomto makadskom zálive aj keď fúka, tak vlny sú malé a nešpliechajú do tváre a preto sa dá pohodlne plávať. Boli sme aj na móle, ktoré sa nachádza vľavo od hotela, ale takou väčšou prechádzkou, stojí to však zato. Dosť tam fúka a sú tam veľké vlny, ale krásne šnorchlovanie. Videli tam aj žraloka, ale malého.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Alena
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela