02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

super ~ Recenzia hotela Makadi Palace (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:super
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:apríl 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:14.04.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Hotel odporúčam milovníkom šnorchlovania. V egypte som bol po x krat vždy som volil 5 hviezd. hoteli. V porovnaní s ostatnými hotelmi výborna strava, maximalne služby, čisto oblečený a slušný personál. All inclusive na vyššej urovni (nápoje do skla možnosť miešaných drinkov). Čo sa týka celkoveho hodnotenia vždy treba ratať ak si kupite zajazd do Egypta že 5 hviezdičiek v Egypte sú 3 hviezdicky v Europe ale tento hotel možno zaradiť ako 4. Ale maximalna spokojnosť na egyptske pomery. Narodnostne zloženie 70% nemecky hovriaci,10% angličania, 20% slovania avšak žiaden rus počas celej dovolenky.
Poloha:
30 km od letiska , hotel leží ako súčasť 4 hotelov Red sea hotels (Grand Makadi, MAkadi Spa, Waterworld). Koralove pobrežie určite nie vhodné pre neplavcov a rodiny s malymi detmi.
Ubytovanie:
Klasicky štandart. Čisté slušné, primerane k opotrebeniu hotela
Služby:
Okrem uterakov ktoré pravidelne chybali na izbe nemám čo vyčítať. Personal usmiaty.
Šport a zábava:
Nezaujimali ma,
Stravovanie:
Doteraz strava najbližšia Europskej (gril, telacie rezne, rozbif, dusena zelenina, hranolky,). Vždy sa dalo čo vybrať. Ovocie poslabšie ( pomaranč, grep, banan, zeleny melon)Zakusky široký výber. Možnos v ramci all inclusive navštíviť ala carte reštaurácie. Odporučam reštauráciu discovery.
Pláž:
Pláž čistá. Obsluha all inclusive priamo pri lehátka objedávať pri plažovom bare nie je možné( nadiktujejte čo chcete a za 20 minut do máte na lehátku avšak ked ste smadny je to trochu problem s čakaním a hlvane s tým že si nemožete dať trebars sami z postmixu 2 pohare sody naraz kedže tam žiaden nie je len obsluha). Do vody je nutné mať topánky. Treba rátať s tým že cca 200metrov sa prebrodíte po kamenokoralovom podloží pokolená vo vode. Potom treba nasadiť šnorchel. Ak si chcete užiť pieščitú pláž a plávať určite neodporučam. Voda vhodna len na šnorchlovanie prípadne ovlaženie. Krásny podmorský svet pre milovníkov podmorskeho života nie pre rodiny s detmi.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:tom
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela