02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Vrele doporučujeme ~ Recenzia hotela Jaz Makadina (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Jaz Makadina ★★★★★
Egypt / Makadi Bay
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Vrele doporučujeme
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:03.09.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
V Egypte sme boli na dovolenke 12x, vždy v kvalitnejších 5* rezortoch, ale napriek našej všeobecnej spokojnosti Jaz Makadina je prvý hotel, do ktorého sa plánujeme vrátiť ešte raz. (hoci sme zo zásady vždy menili miesto). Tento fakt hovorí za všetko. Hotel nás v ničom nesklamal a boli sme nadmieru spokojní.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha je výborná, pol hodinky cesty od letiska a tým pádom aj od rušnej Hurghady. Pre záujemcov hotel zabezpečuje každý deň kyvadlovú dopravu do Hurghady, ale keďže v časti Madinat Makadi, v ktorom je hotel situovaný, nájdete všetko potrebné od obchodov, cez reštaurácie až po diskotéku (Souk Madadi od hotela 3 minúty cez cestu), v podstate sme nemali dôvod meniť čisté prostredie Madinat Makadi za príliš hlučnú Hurghadu.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie je vkusné, pohodlné, so všetkým potrebným vybavením na izbe. Zdôrazníme iba jednotlivosti: kúpeľňa je nová, po rekonštrukcii, veľmi čistá. Vôbec čistota bola zjavná v celom hoteli, v reštauráciách, na pláži, na plážových toaletách, v záhrade. Hotel kladie na čistotu dôraz. Trezor bol v každej izbe a nie, ako uvádzajú slovenské cestovky iba na recepcii. Klimatizácia v izbe je tichá, individiálne nastaviteľná. Optimálne a príjemne (nie extrémne) sú chladené aj spoločné priestory recepcie, reštaurácie atď.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Služby bezchybné. Hotel nás ubytoval okamžite po prílete a ihneď sme mohli čerpať aj služby all inclusive. Zadarmo poskytuje v celom areáli (okrem izieb) 150MB voľný prístup na internet, čo nám bohato postačovalo. Mali sme jeden technický problém s umývadlom, po nahlásení na recepcii bol pracovníkom údržby vyriešený bezodkladne a k našej spokojnosti. Personál robí tento hotel tým čím je a podpisuje sa pod jeho úspech. Čašníci v baroch a reštaurácii boli veľmi ochotní a snaživí. Napriek tomu, že mali dosť práce, pretože hotel bol plne obsadený, po celý deň boli v dobrej nálade, usmievali sa, pospevovali a šírili skvelú, takmer rodinnú atmosféru. Ich manažér bol taktiež veľmi ústretový ku všetkým hosťom bez rozdielu národnosti, inak veľmi zdvorilý pán, ktorý na všetko dohliadal počas celého dňa a bolo vidieť, že mu záleží na dobrom mene hotela a na spokojnosti hostí.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Animátorský tím je kapitola sama o sebe. Od rána do noci zabezpečovali množstvo aktivít pre deti aj dospelých. Najlepší animátori, akých sme kde zažili, neskutočný drive a nasadenie počas celého dňa, prirodzene milí, nevtieraví, skrátka príjemní ľudia. Na nás najviac zapôsobil Komacho a Nasťa, dúfame, že sa s nimi ešte v tomto hoteli stretneme.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Bohatý výber, kvalitne pripravená a chutná strava, navyše permanentne dokladaná, aj keď sme prišli na obed alebo večeru v neskoršom čase. Máme čím porovnávať a v tomto hoteli si skutočne každý príde na svoje. Rôzne snacky, hambrugery, pizzu, hranolky a pod. podávajú počas dňa v reštaurácii pri bazéne Sakkala a na pláži v reštaurácii Aqua bar. Obedy a večere sú v hlavnej reštaurácii Al Masry, ale celý areál je usporiadaný tak, že všetko máte po ruke, neunavíte sa príliš veľkými vzdialenosťami, čo občas býva vo veľkých rezortoch. Navyše v Souk Makadi sú k dispozícii a la carte reštarácie za poplatok, do ktorých je možné objednať sa na recepcii deň vopred. (napr. talianska, egyptská, gril, ázijská). Vyskúšali sme aj tie, ale strava v hoteli je skutočne tak výborná, že je každý večer postarané o gurmánsky a estetický zážitok.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
More v Egypte je dôvodom, prečo sa sem radi vraciame a more a pláž pri tomto hoteli nesklamali. Nemusíte mať vôbec obavy z prílišných vĺn alebo vplyvu odlivu (čo sa občas v niektorých lokalitách v Egypte vyskytuje). More je vhodné aj pre slabších aj pre dobrých plavcov aj pre šnorchlovanie a vodné športy. More aj s jeho podmorským životom sme si tu skutočne užili! Pláž je priestranná, ležadiel dostatok, chlapci z plážového servisu Vám pomôžu, prestrú uteráky, prinesú 2x za deň vlhčené osviežujúce a voňavé uteráčiky. A taktiež sú veľmi veľmi milí. Pláž udržiavajú čistú, upravenú, lehátka sú nové a pohodlné. Slnečníky dostatočne tieniace, barmani prinášajú nápoje až k lehátkam, skrátka všetko k našej maximálnej spokojnosti.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Erika Slobodová
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela