02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Harmoni Makadi Bay -treba skúsiť ~ Recenzia hotela Harmony Makadi Bay (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Harmoni Makadi Bay -treba skúsiť
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:03.08.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Egypt je našou voľbou pre more, slnko, pohodu, oddych a kľud. Každý z nás, sme štyria si nájde to svoje v tejto krajine. Tentokrát sme zvolili zátoku Makadi Bay.Na dovolenku chodíme pre naozajstný oddych a preto sa netrápime malichernosťami.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Kto chce Makadi, ide tam, kto Hurghadu, ide do Hurghady. Hodnotenie polohy je tým pádom veľmi problematické.Makadi bay je ďaleko od Hurghady, takže to znamená veľmi kľudnú dovolenka s jedným výjazdom malým autobusom do Hurghady za suvenírmi. Malý dvojhodinový pobyt v tomto meste stačil na všetko a poznanie, že po dvoch rokoch od našej poslednej dovolenky v Egypte sú hurgadskí predavači agresívnejší.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Býva sa v samostatných domoch, čo je vlastne výhodné riešenie, lebo máte súkromie a nikto Vás neruší. Ubytovanie veľmi príjemné, izby sú veľké, zariadené dobre a nič tam nechýba. Možno iba príliš hlučná klimatizácia je problémom. Mali sme dve izby vedľa seba, problém žiaden, v pohode.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Personál neskutočne dobrý. Upratovač behom dvoch dní sa stal "členom" našej rodiny. Komunikatívny a veľmi úslužný, vytváral rôzne prekvapenia v oboch izbách a nebolo to len o bakšišoch. V jedálni čašníci v pohode, jeden z nich /volal sa Mohamad/ nás vítal na konci dovolenky podaním ruky a hovoril "my friend".
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Fitko bolo v rekonštrukcii, presťahované do dvoch izieb v domčeku.Náš syn pravidelne hrával vodné polo, na iné veci nebol čas a ani chuť. Tri bazény bohato stačia na pokrytie túžby prežiť dovolenku v Egypte pi Červenom mori opekaním sa pri jednom z nich. My sme používali ten prvý s dvojmetrovou hlbkou vody, aj to iba výnimočne. Občas jacuzzi.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Stravovanie klasika Egypt. Raňajky od cereálií, cez palacinky, omeletu, syry až po koláče. Obedy v pohode a večera pri striedmosti v normále. Nebyť "nenažraných" all inkluzívcov, ktorí svoje čudné pojedanie všetkého, čo sa dá nabrať z ponuky majstra kuchára pochopia po príchode faraonovej pomsty, absolútne v poriadku. Pri počiatočnom nápore turistov sa stalo, že sme čakali na prestretie stola, chodili sme preto minimálne hodinu po otvorení jedálne na raňaky, obedy a večere.Obrusy sa dávaju k večeri. Víno prináša čašník.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pláž na Harmony vo frontálnej zone dobrá, ale ráno pri odlive nie je tam more. Od poobedia voda stúpa a zalieva aj tútú časť. Preto treba chodiť na ľavú stranu, kde je kúpanie bezproblémové aj pre neplavcov na niektorých miestach. Za ostrovčekom, ktorý je prístupovým miestom na šnorchlovanie na otvorenom mori je možné sa kúpať v neskutočne čistej tyrkysovej vode, kde skoro nik nechodí. Nádhera. Voda mala 31 stupňov. Šnorchlovanie je dobré, ale nebezpečné pri vysokých vlnách, treba počkať na dobrý deň a poobedňajší príliv. Pretože Harmony nemá molo je prístup do otvoreného mora možný iba s vhodnou a dobrou obuvou.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:ján porubský
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela