02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Pre priemerne narocnych ~ Recenzia hotela Harmony Makadi Bay (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Pre priemerne narocnych
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:02.08.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Celkovo na mna hotel zaposobil velmi dobre, patrim vsak skor k priemerne narocnym klientom, clovek, ktory ocakava, ze vsetko bude tip-top a vysperkovane do posledneho detailu nech nad dovolenkou tuna neuvazuje, len sa rozculi. Mna osobne nieco take, ze napr. pri bazene je puknuta alebo odpadnuta kachlicka ci niekde prasknuta omietka nerozhodi a v Egypte by ste vseobecne asi tazko hladali hotel, v ktorom nic take nenajdete, uz toboz nie v kategorii hotelov za 500-600 eur. Podla mojho nazoru kvalita primerana, ked nie prevysujuca cenu. Ludom, ktori si nedaju dovolenku pokazit takymito drobnostami mozem hotel len odporucit, pre mna bolo viac menej vsetko super. Ale pozor! Ludi, ktori na dovolenku cestuju hlavne kvoli kupaniu v mori(co sa mna netyka), urcite nepotesi plaz!
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel sa nachadza dost daleko od centra mesta, nepremavaju popri nom taxiky, cize ak chcete ist do mesta, musite vyuzit bud hotelovy taxik dostupny non-stop (cena 20 dolarov tam aj spat) alebo autobus (cena 8 dolarov tam aj spat) no to ste limitovany casom, vyraza sa o 17.00, 20.30 odchod z centra Hurghady.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ubytovanie slusne, izby pekne zariadene, vzdy ciste, samozrejme ziaden luxus ale nemozem povedat nic zle.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Personal hotela je neskutocny, nenormalne mili ludia, vobec neboli otravni (co som zazila v inom hoteli v Egypte), maximalne ustretovi, ochotni, ked sme im davali nejake sprepitne ani ho hned nechceli prijat. Jedina zla skusenost recepcny, nesli nam karty od izby a veci sa pohli az ked prisiel priatel, mne povedal ze ok ok pridu to spravit a 3 hodiny nic.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Animatori (prevazne Rusi) sa myslim celkom uspesne staraju o zabavu, mozete si spolu s nimi zahrat vodne polo, futbal, volejbal, potom tie take zenske cvicenia vo vode atd. Bez problemov sa vam postaraju aj o deti.. Kazdy vecer o deviatej je kulturny program, myslim velmi pekny a zaujimavy.. Priblizne po tyzdni sa vsak opakuje, cize sa moze stat, ze nieco uvidite 2x co mne osobne nejako nevadilo...
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Stravovanie SUPER! V Egypte som uz bola 3x a tuna mi chutila uplne najviac... Ranajky na co si len spomeniete, obed v hlavnej restauracii taky klasicky a v plazovej tae veci ako pizza, hranolky, maso na hamburgery atd. Vecere super, velky vyber, stale nejaka kuracina aj hovadzie, myslia aj na vegetarianov... Kopec zakuskov atd. A co sa tyka pitia napr. tak v ramci all inclusive vyber vsetkych tych ich alk. napojov 24 hodin denne ( v takych ransich hodinach uz len v bare na recepcii ale predsa) akurat mne trosku vadilo kedze tvrde nepijem, je ze vino bolo len k obedu a veceri... Cez obed nemate chut a vecer si mozete dat, ale tak to len 2-3 pohare a len v hl. restauracii, v bare nie...
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Plaz strasna. Vkuse je odliv, kupat sa da len na uplne lavej strane plaze ale kedze tam je taky akoby "zaliv" tak voda je tak tepla, ze kava sa da zalievat.. Ale zas pre tych co radi snorchluju je to more raj, lebo tam je krasny koralovy utes a neskutocne mnozstvo ryb, boli sme sa potapat s pristrojmi na otvorenom mori ale ani tam nebol taky podmorsky zivot.. Ja som si uzila bazeny kedze v mori sa aj tak kupat bojim, tie boli super... Do pozornosti davam bazenovy bar, na nezaplatenie ;)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Stevka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela