02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Neodporucam ~ Recenzia hotela Al Nabila Grand Makadi (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Neodporucam
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:30.05.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel nezodpoveda 5*..
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Od letiska z Hurgadi tak hodinka autobusom..
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
A tu je kameň urazu..Hotel ma svoje dobre casi dávno za sebou, je veľmi zastarali a neudržiavany. V hotelových izbach som nebol ale slovensku klientelu dávaju do bungalovov ktoré su katastrofalnom stave..Opadana omietka,dlažba či obklad,plesen v kupelniach, nefukčne baterie,mravce, derave-spinave-flakate závesi..3x sme menili bungalov a ako sa vravi - z blata do hovna..nakoniec sme sa zmierili a az na 3 den sme si zacali uzivat dovolenku a to tak že cely den sme boli na plazi a do izby sme sa sli len vyspat..
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Komplex bungalovov je rozsiahli, takže Vás odvezu na 20 ročných dodavkach k bungalovu-samozrejme nie zadarmo, šofer bude dovtedy vytrubovať a kričat pred bungalovom pokial mu neda niečo do vrecka..manažer hotela nie je schopny nic vybavit,pre nich su mravce,nefunkčne baterie a derave zavesi bežny standart...socialnu mienku o poriadku maju velmi nizku v celom areali hotela.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
nic take tam nie je-vazne..mozno je ale nefukčne alebo nepristupne verejnosti..
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
katastrofa..každy den to iste, akože ked nechcete byt hladní zjete vsetko ale určite si nepochutnate..stôl a pribor si musite hladat, stol si musite aj obcas poriadit aby ste sa slusne najedli lebo personal bud nestiha alebo sa mu proste nechce..naco chcem upozorniť pocas nasho pobytu bufet na plazi nefugoval -nevieme preco dali sme viac krat stažnost že nemam moznost vyuzivat tuto zpletenu službu asi po 5dni ho otvorili a ziadna slava..habmurger a nejake placky -to je vsetko a že by sa to dalo vychutnať?to rozhodne nie..
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
jedine pozitivum..od hotela ci s bungalovov musite zist dole schodmi k plaži - hotel je ako keby na utese..takže taka prijemna 5 min prechadzka na plaz pri ktorej musite zdolat asi vyse 100schodov..dakomu to vadi a dakomu nie..co sa tyka plaže, je to ako keby zaliv, je uplne krasna,krasne čiste more,čisty a jemny piesok, perfetkny vstup do mora..ked si odmyslite rozpadnute lehatka a spinave matrace na lehatkach ktore asi celu sezenu neperu tak plaž je najkrajsie miesto z celeho komplexu..
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:marek
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela