02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Už nikdy viac ~ Recenzia hotela Al Nabila Grand Makadi (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Už nikdy viac
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:05.09.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel zodpovedá maximálne 3 hviezdičkám. Do hotela sme prišli okolo šiestej hodiny ráno. Náramky sme dostali až okolo jedenástej, takže na raňajky sme ísť nemohli. My by sme to aj vydržali, ale boli sme aj s 5-ročnou dcérou. O druhej sme dostali ubytovanie. V skratke: von z hotela a ideme do úplne posledného domčeka a vedľa nás ,,hučiaca,, elektrocentrála, ktorá zásobovala celý hotelový komplex. Výlety, za ktoré sme si zaplatili nemalé peniaze, tiež nedopadli dobre. Na jeden výlet dokonca na nás zabudli, tak z hodinového vystúpenia sme boli iba pol hodiny. Z ďalšieho výletu ,,Plavba ponorkou + šnorchlovanie,,vynechali šnorchlovanie bez akéhokoľvek vysvetlenia. A o Káhire nebudem radšej ani písať. Keď sme toto hovorili našej delegátke Ivane, tak povedala, že to bude riešiť a to bolo z jej strany všetko.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
záleží kde vás ubytujú
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
V prvý deň posledný domček vedľa elektrocentrály. Bez prísteliek, tak sme prvú noc spali s dvomi deťmi(5r, 14r) na manželskej posteli. Výmenu izby sa nám podarilo vyriešiť až na tretí deň, keď manželovi rupli nervy a poriadne tam na nich nahučal. Zrazu sa hneď našla voľná izba v hoteli. Popis izby: skrine akože rol-door nám neišli otvárať, lebo spodné kolajničky boli celé zničené, manželská posteľ bola celá prevalená, synova prístelka bola lehátko z pláže odkiaľ trčali klince, dcéra pre istotu prístelku ani nedostala tak spala snami. Hlavne že sme za ňu platili. Každý deň sme riešili mravcov v kúpeľni. Koš v kúpeľni bol celý hrdzavý. Proste 5* hotel.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Služby sú v tomto hoteli otrasné, personál strašne neochotný. Ale za 1€ sa správajú lepšie. Za upratovanie som tiež nechávala každý deň 1€ až dovtedy kým si ten smrad nevypýtal 5€ zato, že nám urobil na posteli z uterákov kvetinku. Samozrejme nedostal nič a to až do konca nášho pobytu.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Animácie boli od rána do večera, ale iba v taliančine a ruštine.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
malý výber jedál,ovocie sa nedokladalo. Každý deň sme čakali aj 10 minút na lyžice. Taniere a šálky väčšinou poodbíjané sem tam aj špinavé.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Tak pláž je tam nádherná, ale už vo vode po plecia okolo nás plával perutín (jedovatá ryba)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Denisa
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela