02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Je to čistá pravda ~ Recenzia hotela Al Nabila Grand Makadi (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Je to čistá pravda
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:16.08.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Do Egypta chodíme už 8 rokov a to do 3-4 * hotelov. Tento je vraj 5+ *, čo vôbec tomu nenasvedčuje.Dokonca aj jeden ich zamestnanec ho prirovnal najviac k 3* aj napriek tomu, že sme mu nedali žiadny bakšiš(čiže nebol uplateny) aby si niekto niečo nemyslel.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Dá sa . Pekná zátoka s korálmi.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Otras!!!Vchodové dvere sama špára takže vám vidieť až do žalúdka.Trezor vypadnuté dvierka z pántov.Okolo vane plieseň ktorá je aj v izbe. Chladnička ktorá nechladí iba svieti, TV bez diaľkového ovládača, čo zvalili na nás že sme ho odcudzili. Francúzske okno na prízemí-zámok vám ostal v ruke..... ďalej už radšej nepokračujem. Všetci vám povedia OK a tým to hasne. Náprava žiadna. V jednom kuse recepcia kde veľmi ťažko niečo vybavíte. Pasy odovzdáte na recepcií s tým, že zajtra ich vrátia. Na druhý deň vám povedia, že ich nemajú, aby ste si ich hľadali na izbe.Potom po dvoch hodinách hľadania sa akosi nájdu a zas to čarovné slovíčko OK. Podotýkam, že nie sme rozmaznaný, nakoľko ešte aj v tomto veku chodíme pravidelne stanovať a dokážeme sa najesť aj z "ešusu"
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
V tomto hotely služby? To je akože čo? Pre Slovákov žiadne, pre Talianov ?- "zastrčený až po plecia"(anatómia ľudského tela). Však čo Slovák zaplatí za tento pobyt 1.353€ a Talian až 650-800€ pre dve osoby. Obsluha v bare a pri občerstveniach neúctivá zamračená, pre občerstvenie treba chodiť k baru a vystáť si niekedy aj 10 min. však sme Slováci. Kávu vám neurobí, lebo mu nejde kávovar.Otočíte sa a v momente robí z nefunkčného kávovaru pre Slováka, Talianovi. Služby ??????
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Animátory. Veľký obdiv, od rána skoro až do rána v kuse program. Malým eťúrencom sa v kuse venovali aj keď už boli na pokraji svojich síl. Sú to mladí ľudia samozrejme nie Egypťania
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Jedným slovom, humus. Slovák z pečeného kuraťa dostal spálenú kožu, Talian dve polovice kuraťa, alebo stehna koľko ani nechcel ale jemu to domorodci doslova natlačili. Slovač keď sa ozvala kukli na vás krivo až ešte krivšie. Človek sa veľmi musel brzdiť, aby sme niektorému "z obsluhy" niekam nestrčili keď nie hlavu, tak aspoň ruku.Smrteľne vážne píšem o skutočnostiach zažitých tohto roku na "krásnej " dovolenke v tomto hotely. Po rozhovore s ľuďmi na letisku z iných hotelov to bolo podobné. Dúfam, že aj ostatní napíšu ako sa mali na dovolenke v tomto hotely a aj v ostatých...
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pekná krásna piesočnatá. Po 10 m v mori, hneď zráz do 15 m hĺbky. Skrátka "ideálne aj pre male deti" či? ako to bolo v prospektoch? Hneď pri brehu nás chodila okukovať taka menšia murena cca 2 m,ZEBRASOMA DESJARDINII - po anglicky Sailfin surgeonfish nebezpečná,PERUTÝN (Pterois volitans)- po anglicky Lionfish- POZOR JE TO JEDOVATÁ RYBA !!! Lehátka rozbité strach a hrôza. Osušky ako Slovákovi, staré vyblednuté niekedy ani nevypraté. Talianom, krásne novučičké, čistučké,voňavúúčke.Po 10 min hádania sa, sme si vybrali "Taliansku" osušku s tým, že ho hodíme do vody. Túto sme potom vrátili až posledný deň nášho "prekrásneho" pobytu. Všetci SLOVÁCI, čo sme tam trávili dovolenku, tento hotel neodporúčajú ani najhoršiemu nepriateľovi. (Dúfam, že sa pripojíte, ako ste sľúbili aby si ľudia ktorý rozmýšľajú o tomto hotely po návrate neboli takí sklamaní ako my)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:svacko
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela