02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Najhorší 5* hotel ~ Recenzia hotela Al Nabila Grand Makadi (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Najhorší 5* hotel
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:19.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Nechápem, kto dal 5 hviezdičiek tomuto hotelu !! A to sme s manželkou boli vo viacerých 5* hoteloch už v Egypte a aj v Turecku ! Dávajú sa predsa za služby a nie za pláž a more. Možno na začiatku fungovania Al Nabily boli dobré aj služby (rok 2008), ale teraz júl 2012 niečo otrasné !!! Hotel(teda majitel,riaditel, manager, personál, .....) zneužíva krásu pláže a mora - a služby, vybavenie, strava,.... klesá a klesá na dno tej ich pláže !! Toto nie je len môj názor, ale aj ludí čo boli tam na hoteli s nami - Slováci, Češi, Maďari a dokonca aj animátori z Talianska !!
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Od letiska v Hurghade do 1 hod. busom (a to sme zastavili v dvoch hoteloch, kde vystupovali dovolenkári)- pohoda. Hotel sa nachádza fakt na krásnom mieste !!!
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Dá sa ! Na izbe strávi človek času aj tak málo, väčšinou len keď spí. Samozrejme dobrú izbu (tým myslím kde všetko funguje, alebo dobrá poloha, alebo pekný výhľad) dostanete až keď niečo dáte do pasu :-) !!! Skoro každý vymenil alebo riešil nejaký problém s izbou - to je EGYPT !
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Izbu nám upratoval ten istý chalan pravidelne každý deň(boli sme tam na 14 dní)- pohoda! Nechával som mu každý 3-4 deň 1 dolár, ale nemuseli ste - upratoval, menil prádlo... Horšie to už bolo s personálom !! Hoci to boli možno len 5-7 časníci, barmani,.... z 30-tich, ale kazilo to celkový dojem z personálu !! Aby mi stále naznačovali, že chcú bakšiš, keď si niečo berem z baru - to bol extrém !! Veď za to platím All Inclusive, aby som mohol piť a jesť koľko chcem a kedy chcem(bez platenia)!! Nehovorím, dám aj bakšiš keď som spokojný, ale nie aby si ho barmani skoro stále pýtali - náznakmi a pohybmi tela ! A to, že človek ide k baru a bere 6 - 8 pohárov alka,nealka pre skupinku(však som to zvládal, zobrať pre 6 Slovákov) a pýta sa Vás barman DRZO prečo a pre koho berete toľko - to bola špička ľadovca !!! A toto sa stalo viackrát mne, ale aj iným ! Toto sa nám v Egypte ešte nestalo - akoby nalievali zo svojho a keď nedávaš bakšiš, tak nechcú akože nalievať - otrasné !! Je toho aj viac, ale nechajme už tento hotel, aj tak tam už nikdy nepôjdem !
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Šport - tiež nič moc. V posilovni pokazené skoro všetky stroje, na pláži jeden funkčný vodný bicykel, ...... Neriešme to - aj tak sa tam chodí hlavne kvôli šnorchlovaniu !! Zábava pre mladých nula bodov !!! Večer prebiehala zábava takto: 20.30 - 21.15 pre deti disco 21.30 - 22.45 amfiteater (program čo robili animátori len) 21.15-22.45 na inom mieste bol sem-tam aj večerný (Egyptský)program 22.45-00.15 akože Disco, pretože moderná tanečná hudba, známa aj z radií hrala 30 min !!! Všade hral ten istý DJ a presúval sa. Vedľa vchodu do hotela, bol totiž vchod aj do hotelovej discohaly(kde to malo o OO.OO začať)ale to bolo ZAVRETÉ !!! Nikto mi nepovedal prečo, len samé výhovorky(recepcia, delegát, DJ ) - že tam je teplo a nie je tam klíma je to jednoducho teraz zavreté, bla bla bla .... Raz týždenne v piatok bola na pláži penová párty, za ktorú chceli 10 dolárov na osobu !! To sa nám v iných hoteloch ešte nestalo, ale trápne bolo, že zas len ten istý DJ (čo by nevadilo, lebo bol fakt dobrý, povedal by som perfektný, ale on robil všade všetky programy) a začalo to teda až po 23-tej a pred 02.00 skončilo !! Takže ani nie za celé 3 hodinky hudby chceli 10 dolárov - čo je fakt maximálne trápne !!!
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Dalo sa vybrať. Problém (možno len môj) za celých 14 dní neboli melóny červené !! Čo sme inde vždy mali na dovolenkách v Egypte aj v Turecku a iný dovolenkári teraz po ceste domov aj zo 4*vých hotelov mali tiež. Nechápem !!! Po 5-tich dňoch jedlo bolo už stále dookola to isté ! A v chladničkách na ľad(vlastne v tom ľade) chladili naalko flaše- pochytané, ktovie kde skladované, hodené len tak do ladu a potom ten ľad dávali do pohárov - extrém !! Ďalej nebudem písať, už viete približne o tomto 5* hotely dosť.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Fakt SUPER !!! Jediná časť hotela (more a pláž), je to, čo asi môžu závidieť dovolenkári z iných hotelov ! Všetko čo píšem je pravda a každý to potvrdí, kto tam bol v júli 2012
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela