02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Úžasná dovolenka už 4 krát od roku 2008 ~ Recenzia hotela Al Nabila Grand Makadi (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Úžasná dovolenka už 4 krát od roku 2008
Váš vek:viac ako 60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:06.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Za septembrovú cenu pobytu v Al Nabile Grand Makadi už aj spríplatkami 500-600 € a úžasné prostredie,s možnosťou výletov za úplatu,okrem bonusu 1 výlet zdarma do Hurghady. Nevieme si predstaviť inú destináciu a nechceme riskovať doterajšiu spokojnosť
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Do tejto destinácie chodíme už od roku 2008,teda 4 roky a tento rok sa chytáme znova.Pri každom návrate je tu stále niečo nové. Neboli palmy,teraz je ich po celej plážovej časti.Pribudol tobogáň,nový hotel,odvoz "vlačikom"v špičke.Modernizoval plážový bar na podávanie stravy /samoobslužne/ No fantázia.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Zatiaľ sme bývali v bungalovoch murovaných /na vlastnú žiadosť. Minulý rok sme dostali drevený-ako chatka s úžasným výhľadom na more cca 40 m.V bungalovoch sa cítime viac v súkromí.Je tam pokoj.S vybavením a každodenným upratovaním sme spokojní.Nemáme žiadne výhrady.Nechápem na čo sa niektorí ľudia sťažujú?
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Stretli sme sa len s úctivosťou personálu a ochotou riešiť prípadné naše požiadavky.Za 4 roky sme nikdy nemali problém s delegátom,ktorí veľmi ochotne vyriešili každý prípadný problém.Napr.náznak "Faraona".Treba uviesť,že chodíme,len s CK Azurreizen Košice.Je to seriozna cestovka
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Na šport sú vytvorené podmienky,ako sú uvedené.Osobitne,šnorchlovanie,potapanie,lebo v tejto destinácii a fantastické more v zálivovej časti,krásne korále,rybičky,no úžas.S animátormi je pravda,že sa viac venujú talianským turistom.Najlepší boli v roku 2010 z Jamojky.To bola zábava na pláži i večer.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Nepochopím sťažnosti na stravu.Už som pochodil kus sveta,ale takú dobrú a pestrú europsku stravu som nemal.Minulý rok bolo novinkou,že sa večere každý 2-3 deň podávali na terase.Špagety napr.pripravujú talianký kucháry.Dostatok,zeleniny,ovocia a posledné roky fantastické zákusky,nepresladené.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž čistá,voda čistučká,azurová,teplá až do 26-29 C.Ochotný,úctivo chovajúci a šipovný personál v plážovom bare. Kritika,že sú tam schody /100 stupienkov/neobstojí,lebo premáva malý mikrobus a v špičke /obed,večera/vagonkový "vláčik.A keď sme pritom,k tomu leňošeniu,nezaškodí pre zdravue sa prejť.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Muzo
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela