02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Najúžasnejšia pláž Egypta ~ Recenzia hotela Al Nabila Grand Makadi (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Najúžasnejšia pláž Egypta
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2008
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:22.04.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
V tom čase bol to novootvorený hotel(1.sezóna), málo zelene, všetko len rástlo, málo bazénov. Na požiadanie nás ubytovali v hlavnej budove, vyhoveli aj 4 poschodím. Nádherný výhľad na celý areál a more.Ticho,pokoj-to sme hľadali-relax bol skutočný.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Najkrajšia pláž v Egypte podľa managérov z iných hotelov a podľa turistov, ktorí pravidelne navštevujú Egypt.Zátoka ako v Karibiku, čistý piesok bez koralov, pozvoľný vstup do mora, bez odlivu a vĺn. Priezračne čistá voda. Od brehu asi20 metrov pri skalách sa postavíte a ta nádhera stojí zato. Voda po kolená hejná nádherných rýb okolo prekrásnych koralov. Nepotrebujete ani okuliare, vidíte voľným okom. Prekrásny korálový útes, ktorý denne navštevujú potápania chtiví turisti z Hurghady na jachtách-my sme to mali zadarmo denne- nádhera, treba to vidieť, ťažko sa opisuje.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Vybavenie izby v hlavnej budove oveľa luxusnejšie ako v bungalovoch.Nie je pravda, že je rovnaké- porovnali sme!.Denne 2 litre vody v chladničke dopĺňali,nebol problém s pitnou vodou, bola v bare na požiadanie-24.servis.Izby čisté priestranné, ovládateľná klimatizácia, trocha hučala, človek si zvykne
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Animačný program v taliančine(prevažná klientela)a v angličtine-slabší na náš vkus.Welness- nezabudnuteľná masáž,rozhodne treba vyskúšať. dobrá organizácia výletov-veľká spokojnosť, dali nam aj zľavy! Malý ružový mikrobus vás za 2 min. dopravil na pláž, aj keď sme sa chceli po jedle prejsť, na ceste zastavil, otvoril dvere anedovolil nám ísť pešo. Super, chodil do západu slnka.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Potápanie a celý deň šnorchlovanie nás tak unavilo, že sme boli radi, keď sme len leňošili, animačné športové aktivity sme len sledovali z lehátka.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
My sme boli veľmi spokojní, každý deň si každý z nás našiel čo mu ulahodilo žalúdku a chtí. Spokojnosť
Pláž:
starstarstarstarstarstar
To najkrajšie, čo nám kedy Egypt ponúkol, určite sa do toho hotela vrátime, keď vegetácia zelene pokryje celý areál.Ta pláž je skutočne úžasná.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:karetka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela