02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Krásna pláž, pekný hotel, spokojnosť ~ Recenzia Al Nabila Grand Bay (4*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Krásna pláž, pekný hotel, spokojnosť
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:05.09.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Boli sme v tomto hoteli už druhýkrát po sebe a ani tentoraz nás nesklamal. Jediné čo nás sklamalo bola CK Horizont Travel BTS, ktorá nám skrátila našu dovolenku o dva dni a odlety posúvala ako sa jej zachcelo, dokonca po prílete nám chcela vymeniť hotel. Keby sme nenaliahali,tak by nám ho aj zmenila za oveľa horší.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel sa nachádza na konci Makadi Bay, v krásnej zátoke, čiže more je tu pokojné a veľmi čisté. Areál je rozhľahlý, dá sa v ňom príjemne prechádzať. Susedí len s jedným hotelom, z druhej strany je obkolesený skalou. Naozaj výnimočné miesto, ktoré stojí za to vidieť a navštíviť.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izbu sme mali každý deň upratanú (bez bakšišu), zariadenie štandartné, i keď jednoduché. V izbe bolo všetko čo sme potrebovali. Kúpeľne priestranná s vaňou so závesom. Nečakajte ale žiadny luxus. Veľkým plusom je výhľad na more ako aj priestranná zastrešená terasa. Boli sme ubytovaní asi 3 minúty chôdze od hlavnej budovy.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Musím povedať, že obsluha sa snažila, na jedlo sme dlho nečakali, všetko bolo čisté, nikde sa nepovaľovali odpadky. Keď ste im dali bakšiš nosili vám už potom drinky sami ku stolu. Inak sa objednávali nápoje na bare.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Bola možnosť si požičať za poplatok surf, prípadne vodný bicykel. O zábavu sa staral veľký 10členný animačný tím "In viaggi", ktorý sa nestaral len o taliansku a ruskú klientelu (čo je ich priorita), ale do programov zapájal aj ostatné národnosti vrátane Slovákov. Športovo-zábavný program prebiehal každý deň na pláži od 10-tej do 13-tej, robili rôzne súťaže, beach volejbal, petang,šípky jogu, tance, zumba... My sme využili aj služby miniklubu. Deti zabavili na dve hodiny doobeda a dve poobede rôznymi aktivitami. Mohli sme si vtedy ísť zašnorchlovať. Každý večer bol vo vonkajšom amfiteátri zábavný program + večer diskotéka. Hodnotím veľmi pozitívne.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Veľký výber jedál. Nemali sme tráviace problémy, keďže sme už vedeli na čo si máme dať pozor. Všetko bolo čerstvé. Zelenina, cestoviny, rôzne druhy mäsa...na raňajky každé ráno výborné palacinky a omeleta. Večer skvelé egyptské zákusky (fúziky z karamelu boli najlepšie).
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Najväčšia devíza tohto rezortu. Jednoducho nádhera! Podvodný život bol neuveriteľný. Koralové útesy z obidvoch strán zátoky. Každý deň sme 2-3 hodiny trávili šnorchlovaním. Čistý piesok, žiadna špina...iba raz keď prišli šnorchlovať do zátoky turisti na lodi, tak vyhodili do mora odpadky. Chaluhy žiadne, ani medúzy neboli. Lehátka nebol problém nájsť voľné, i keď tento rok nás nahnevalo, že prvé rady automaticky každé ráno obsadzovali zamestnanci diving centra a potom za poplatok dali turistom co mali záujem.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Danni
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela