02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hotel pekný, ALE......... ~ Recenzia Al Nabila Grand Bay (4*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hotel pekný, ALE.........
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:máj 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:23.05.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel je naozaj pekný, architekt si urobil svoju prácu skutočne dobre. Pláž je piesočná, priestranná, pekná.Ubytovanie je dobré. Strava – slabý výber jedál, ovocie skoro žiadne. Hygiena slabá, miestami katastrofálna. Organizácia práce veľmi zlá, managerov som týždeň ani nevidel . Neviem, za čo sú platení, ale za prácu asi nie. Personál sa choval podľa toho. Pred 2 rokmi bol tento hotel ešte v dobrom levele. S bakšišom šetrite, nezabezpečí vám dlhotrvajúcu pozornosť.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel je na miernom svahu nad morom. Z každého miesta vidíte a cítite more. Pod hotelom malá zátoka s plážou. Z letiska je to len 30km, ale cestovali sme skoro 3 hodiny.... Hrôza.Ďakujem, Azur Reizen !!! Cestou sme stáli v 7 hoteloch a všade sme čakali 15 az 30 minút, kým ich delegát ubytoval.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Každá izba ma balkon s výhľadom na more. Samo- statná kúpeľňa s WC. Všade je vaňa so závesom. Uvítal by som radšej sprchovací kút. Ak chcete aby vám poriadili izbu každý deň, musíte si každý deň zavesiť na kľučku nápis „Prosím poriadiť“. To funguje.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Personál je lenivý, nemá často ani niektoré základné hygienické návyky. Ryba smrdí od hlavy. Menežment si tiež nerobí svoju prácu. V jedálni sa bežne stávalo, že neboli šálky na kávu, poháre na vodu, príbory, taniere, servítky, alebo popolníky. Klimatizácia bola v celom hoteli nastavená tak, že vámbola za chvíľu zima. Jedáleň prechádza v otvorenú peknú terasu s výhľadom na more. Sklo na stolíkoch neutreli, neumyli celý týždeň,ako sme tam boli. To už nebolo len špinavé, ale už životu nebezpečné.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Po večeroch trochu slabšia ponuka zábavy.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Dosť chudobný výber jedál a denne skoro vždy to isté. Ovocie skoro žiadne. Zákusky boli väčšinou len také suchšie a malý výber. Nealko, víno a pivo v jedálni čapujú na jednom mieste a musíte sa postaviť do radu, lebo niekedy robí len jeden. Spôsob a hygiena ako na jarmoku.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Krásna malá zátoka s ozaj dost velkou piesočnou plážou. Na oboch koncoch zátoky sú koraly a dá sa pekne šnorchlovať. Dostatok lehátok a slnečníkov. Kedykoľvek prídete, najdete si dobre miesto. Od jedálne je to peši 5 minút,ale celý deň behá hore dolu minibus. Plážový bar, cez obed aj ponuka jedál. Požičovňa surfov,potápačské centrum, animátori.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:KLINCKO L.
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela