02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Titanic Palace (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:16.06.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Celkové hodnotenie je dobre co je taka dobra trojka hotel ma svoje vyhody aj nevyhody... Ako navacsie plus by som oznacil izba s pristupom do bazena. Ktoru si ale musite zaplatit...
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Poloha hotela nie je moc dobra pretoze vydete z hotela a nic tam nie je ziadna ulica s obchodíkmi nic. Musite ist taxikom a od Hurghady je to dobrych 20min. Taxikom za ktory si uz dnes vypytaju celkom vela penazi.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie je fajn ciste izby a pokial mate vlastny vstup do bazena ako sme mali my tak je to uplne uzasne. A hotel ako taky..je fakt nadherny recepcia je uzasna vsade tie sochy mramor to je super...
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Sluzby raktiez dobre az na pár otravenych jednotlivcov ktori ked vam mali urobit drink ktory pozostaval z cerveneho sirupu a doliatia dzusu zo Stroja tak ani toti sa im nechcelo a haned nacahovali ruku na peniaze alebo si rovno vypytali. To ma akoze dost otravovalo a este som sa s tym nestretol nikde aby za kazdym casnik chcel nejake drobne za urobenie allinclusive drinku. A plus ked mi povedal pan casnik ze za pinakoladu chce 10eur tak som sa celkom pobavil ale ona tolko fakt stala.... To uz kde sme....
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Sport a zabavu ocenujem stale bola moznost hrat vodne polo volejbal a podobne animatori stale mali pre ludi program takisto aj vecer.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
stravovanie potom ako som bol v egypte 3x tak najhorsie maly vyber stale to iste a to doslovne iste ziadna zmena. A to ich korenie chapem ze arabi mali prazdniny takze varilo sa skor pre nich. Ale aj tak na inych hoteloch ovela lepsie jedine co sa dalo boli ranajky.
Pláž:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Plaz katastrofalna vlastne tam ziadna nie je more ziadne stale odliv tam ani nie je voda len piesok. A ked bol akoze priliv tak bolo po lytka vody vaau super. A to asi kilometer od prehu podotykam.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela