02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Titanic Beach Spa & Aquapark (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:19.03.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Odporúčam, predovšetkým pre rodiny s deťmi, nie úplne malými, tie by si more veľmi neužili. Výborný bol výlet na ostrov Giftun, loďou Sea Scop s ponorom do hĺbky, aj delfinárium, tam treba rátať s tým, že keď si priplatíte plávanie a fotenie s delfínmi, tak sa načakáte, kým dcéra prišla na rad a vyhotovili fotografie, trvalo to cca 4 hodiny. Potom sme do zotmenia čakali na autobus, ktorí odvezie tých, ktorí ostávali na plávanie a fotenie.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel sa nachádza na konci jednej časti, takže cestou z/na letisko, alebo na výlety si prezriete väčšinu hotelov, ktoré ponúkajú CK. Inak Hurghadu stačí vidieť z autobusu.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel je rozľahlý, bývali sme na prízemí pri aquaparku. Raz sme mali pár mravcov (obyčajných) na zemi, každý deň robievali postreky.Párkrát bol výpadok elektriny, čo je ale typické pre celý Egypt, ako sme sa dozvedeli od delegáta.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Výborné tobogány, vstup od 10 rokov, pri každom jeden plavčík hore na tobogáne, druhý dole. Divoká rieka má svoje "otváracie hodiny", rovnako aj tobogán Twister, ten ale bol v prevádzke len pár minút denne, vždy ho vyradil nedostatok elektriny.Menšie deti majú svoju časť s atrakciami. Večer program v amfiteátri, diskotéka.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Pestrá ponuka, najmä rôznych koláčov. Jediným mínusom bolo nedostatok príborov na stole. Personál zrejme nestíha, alebo si na to nepotrpia?!Musíte sa o seba postarať, samozrajme nebolo to vždy. A typický problém, kým stojíte v rade na jedno jedlo, odnesú Vám zo stola druhé. K dispozícii 4 reštaurácie, á la carte restaurant raz za pobyt, snack bar, kde sa podáva poobede zmrzlina (jeden-dva druhy).
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž je čistá, všetkého dostatok, s barom. Len je tam silný odliv na pár hodín denne, treba si pozrieť fotografie v recenziách, aby ste neboli sklamaní. Do mora sa vchádza po dlhom móle (aj na autíčku), z ktorého sú dva zostupy do mora, jeden v strede, druhý na konci, tak sú plavčíci, končia cca o 17 hod., vtedy treba mólo opustiť. Mólo má rôzne zákutia s lehátkami s perfektným výhľadom. V druhej časti pláže sa môžete povoziť na ťave (10e).
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Katarina
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela