02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

perfektna dovolenka ~ Recenzia hotela Sunrise Garden Beach (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:perfektna dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:11.02.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Prijemne prostredie hotela, vynikajuce sluzby, nadherna plaz a neopakovatelne zazitky - dovolenka v rezorte Sunrise Garden Beach
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Vynikajuca poloha hotela!!! Na plaz sa dostanete prijemnou patminutovou prechadzkou cez nadherne, vonave zahrady hotela sunrise garden beach v ktorych neurobit si par snimkov na pamiatku by bol doslova hriech,,, Vecer si mozete sprijemnit kratkou prechadzkou cez romanticky vysvieteny rezort k nakupnym arkadam a ak sa chcete ist zabavit do mesta, ste tam akoby kamenom dohodil - taxikom, ktory caka na kazdom rohu :-)
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Obrovske, ciste, priestranne izby, kazda s vlastnou-priestrannou terasou alebo balkonom situovane v blizkosti bazenov, s vyhladom do romantickych zahrad alebo na nadherne cire more.. Nadherna restauracia s obrovskou terasou a fontanou, ktora je v noci vysvietena - dodava pocit romantiky, luxusu a pri veternejsom pocasi aj davku velmi prijemneho osviezenia ;-) Restauracna terasa je ako stvorena na prijemne straveny vecer s zivou hudbou, vystupeniami, dokonalym jedlom a pitim..
Služby:
starstarstarstarstarstar
Hotelove sluzby aj sluzby sprievodcov cestovky Travel boli na maximalne vysokej urovni!!! - za kazdych okolnosti boli napomocni, prijemni a priatelski s ocividnym a uprimnym zaujmom uspokojit kazde poziadavky klienta. S usmevom a lahkostou vsetko vybavia za vas a vasa dovolenka sa stane bezproblemovou a vy si ju mozete uz len spokojne a nerusene uzivat -zabotit nohy do piesku, nasavat vonu kvetov a mora a nechat sa hladit slnecnymi lucmi...
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Nespocetne mnozstvo ponuk pre sportove aktivity a zabavu!!! O vasu zabavu sa postaraju animatori, ktori maju pre vas pripraveny program na kazdy den od rana do noci a VSADE!!! - zasantit si s nimi mozete od rana v bazene, cez den na plazi a v noci vam predvedu uzasne vystupenia v amfiteatri... Mnozstvo ponuk na zabavu a sport najdete aj v hotelovej ponuke /SPA, kozmeticky a vlasovy salon, obchody a obchodiky.../ ale aj priamo na plazi, kde si mozete vybrat zo sirokej ponuky sportovych aktivit ako je snorchlovanie, surfovanie, vylety na okolite ostrovy atd atd - takze nuda nehrozi!!!!!
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Nespocetny vyber zdraveho a chutneho jedla, ktore lahodi nielen bruchu ale aj ociam!!!! - obrovsky vyber jedal - masa, jogurtov, ovocia a zeleniny - pri ranajkach su dokonca osobne pritomny aj kuchari, ktory vam podla vasich zelani pripravia pochutku na mieru situ / ci uz je to omeleta, palacinky,toasty, atd atd - vsetko pred vasimi ocami, s cerstvych surovin a prijemnou konverzaciou s kucharom pocas pripravy ;-) Prijemnu atmosferu restauracie doplnuju aj oku lahodiace umelecke diela povyrezavane do roznych druhov zeleniny a ovocia. Stravovanie je zabezpecene aj priamo na plazi v plazovom bare, co je perfektne pre tych, ktory si chcu naplno uzit slnecny den na plazi ;-)
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Super!!! Plaz bola nadherna, s jemnym pieskom a dlhym molom, perfektnym na vecerne prechadzky ;-)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Lea
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela