02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

super dovolenka ~ Recenzia hotela Sunrise Garden Beach (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:super dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:20.08.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
až na prvý deň, ktorý nám vynahradili tento hotel nemá chybu a to sme boli v Egypte už 4.- krát. Páčil sa mi hlavne prístup manažmentu hotela ktorý mal naozaj snahu a aj vyriešil problém ktorý nastal.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
hotel je umiestnený asi 25 minút od letiska, blízko obchodov kde sa dá super nakúpiť. Veci sú nie originálne značky, sú Made in Egypt, ale ich kvalita je naozaj super
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie je v domčekoch, bývali sme v čísle 7 čo je vlastne stred komplexu a najbližšie ku čomukoľvek - bazénu, jedálni, barom a aj moru. Nábytok už čo - to pamätá, ale je vždy upratané, na izbe nájdete každý deň čisté uteráky
Služby:
starstarstarstarstarstar
Hodnotím ich 6*, aj keď prvý deň som sa naozaj zľakla. Ubytovali nás až o 15.30, pričom na hotel sme dorazili okolo 5.30. Deti boli unavené a spali kde sa dalo. Hrôza. Po sťažnostiach a návrhu CK aby tento hotel vyradila zo svojej ponuky prišlo od hotela ospravedlnenie vo forme schôdzky manažéra so zástupcom rodín a bola nám ponúknutá masáž na trovy hotela. Od tejto chvíle fungovalo všetko ako hodinky - úplne perfektne ako sme na Egypt boli vždy zvyknutí.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
zabávali sme sa sami, služby animátorov sme nikdy nevyužili,nemôžem teda hodnotiť. Po mori sa premávali člny s nafukovacou sedačkou.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
bez chyby, vždy si človek mohol vybrať, raňajky : koláčiky, omelety, lievance, džemy, jogurty, zapekané paradajky so syrom, párky, dokonca fresh džúsy boli síce v čapovacích nádobách ale zadarmo a to sme chodili na raňajky okolo 10.00, teda ku koncu. Obedy sme neabsolvovali v hlavnej jedálni, teda neviem ohodnotiť, ale zato sme využívali buď plážový bar, kde ponúkali hot - dogy každý deň iné, alebo bazénové bary kde ponúkali od ryže, mäsa, pizze, hranoliek, cez zeleninu až po zmrzlinu a samozrejme nápoje: vodu, kávu colu, mirindu a pod. Ponuka jedál na večeru bola takisto rôzna.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
My sme si nehľadali lehátka, lebo sme sa chodili len kúpať, opaľovali sme sa pri bazénoch. Neviem teda ohodnotiť či sú voľné alebo nie aj neskôr ako ráno. More bolo čisté, len menej inteligentní turisti ho znečisťovali svojimi exkrementami ... . Inak bolo plytké a kľudné.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:mufko
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela