02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Kvalita ~ Recenzia hotela Siva Grand Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Kvalita
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:23.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Boli sme viackrát (5x) v Egypte, a dbali sme uz na výber hotelov. Tentokrát sme si vybrali nemecku agenturu s pobockou na Slovensku. Vybrali sme si hotel, kde vacsina hosti je z nemecka. NIE Z RUSKA (negramotný). Po príchode nás skoro hned ubytovali, lebo sme prisli ráno o 4 hod. S ubytovaním nebol problem, ak viete ako treba riesiť izby. Vyspali sme sa v jednej na prízemí, a ráno sme si isli vymeniť za kvalitnejsiu izbu na 5 poschodí s výhladom na more.
Poloha:
Nedaleko od letiska. 15 min. cesty. Okolie -nákupná promenáda. Doliezaví obchodníci-klasika na egypt. Treba z iť z turistov.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Izby boli zatial najlepsie v Egypte. Kusok klíma vrzgala. ale ked ste technický typ, tak sa vynájdete. Alebo reklamujte na recepcii.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Personál: na recepcií podla baksisu. Upratovanie podla baksisu. Vodu kazdý den doplnali do chladnicky. Obsluha pri bazene, podvecer pri programe, tiez podla baksisu. Nemecký hovoriaci obcania, nemali problem dat casníkovi 10 eur za 2 piva. Zvykli si na toto. bohuzial.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Vela sportových aktivít nebolo. Animátory boli snazivý, ale málo. Boli sme na boogie, aj sa oplatilo aj nie. Unavený z tepla, samý piesok, teplo. ale zas zázitok. Odporucam ist cez agenturu ETI.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Stravovanie-najlepsie čo sme boli v Egypte. Ranajky, necakali ste v rade, vsetko bolo doplnované, obrovský výber. Obedy tak isto, okrem toho gofry, palacinky, zmrzlina, kebab, hranolky, pizza, hot-dog, ovocie, dzusy. Nebola bieda v stravovaní. Pivo ste si capovali sami, aj dzusy, drinky robili 10 druhov. Na plázi grilovaná zelenina.
Pláž:
Pláz prekrásna, laguna mensia, jemný piesok, cistá voda-teplá. Hodnotim pozitívne. Krásna pláž. Je potrebné zavesiť na slnecník cervene tricko, alebo zástavu, a nikto vás nebude otravovať so zájazdami.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:marek
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela