02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

super dovolenka ~ Recenzia hotela Sindbad Aqua Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:super dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:07.08.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Super dovolenka ,presne podľa nášho očakávania.Od začiatku až do konca fungovalo všetko tak, ako sme si to predstavovali.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Bývali sme v Sindb. Aqua Hotel a boli sme spokojní.Všade bolo na skok .Na jednu stranu aquapark, na druhú bazén v krásnej záhrade a cez promenádu 5 min prechádzka k pláži. Nákupy na promenáde pri hoteli ,všetko v okruhu 200-300m od hotela.(tri nákupné centrá s pevnými cenami a spústa obchodíkov s veľmi "pružnými"cenami:)
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izba fajn(možno zásluhou bakšišu 20 eur manažerovi do pasu:).Do hotela sme prišli o 8 ráno a o 9 sme už boli na izbe.Mali sme dve prístelky a aj tak ostalo ešte dosť miesta.Situovaná bola smerom na aquapark, takže sme mali z balkóna perfektný výhľad (5. posch) Naľavo more ,pred sebou tobogán a v diaľke letisko. Podvečer bol úžasný pohľad na oproti slnku štartujúce lietadlá, ktoré vôbec nerušili.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Personál bol veľmi milý. Upratovanie na izbe fungovalo denne (aj bez bakšišu).Všetci maximálne vychádzali v ústrety. Delegát bol spoločný pre Kartágo a Exim a bol k dispozícii 3x týždenne.Vyznal sa v miestnych pomeroch , takže vedel dobre poradiť ohľadom cien , nákupov, výletov ,medzinárodnej zdravotnej kliniky a pod... Hotel mal k dispozícii aj vlastného lekára.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Okrem využívania aquaparku ,(ten sme využívali najviac)boli k dispozícii aj tenisové kurty, stolný tenis,volejbalové a futbalové ihriská.Animátori boli fajn a počas celého dňa organizovali rôzne aktivity napr.aerobik na suchu aj v bazéne,šípky,petangue ,súťaže v bazéne a pod. Každý večer bol super program , pri ktorom sa dalo pri drinku dobre posedieť.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava bola výborná.Jediný problém bol, čo si z tej ponuky vybrať.Na raňajky bol veľký výber sladkého pečiva,vajcia na všetky spôsoby,párky,syry, salámy , zeleninové šaláty,pomazánky, cereálie, ale napr.aj palacinky..... Na obed a večeru mäso hlavne hovädzie,kuracie a ryby.Ryža,hranolky,cestoviny,pizza,dusená zelenina,ovocie a veľký výber zákuskov ..... Myslím, že si tam vybral každý. Večer fungoval aj gril , kde ste si vybrali suroviny (mäso ,zeleninu,krevety)a kuchár vám to ugriloval... Super bolo, že v rámci AI sme mohli ísť jesť do ktorejkoľvek z 6-7 reštaurácii v rezorte. Cez deň fungovali bary kde ste si mohli dať džúsy,vodu,sýtené malinovky,pivo, víno a miešané drinky.V baroch bola aj zmrzlina ,4 druhy (nič moc chuť)
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž bola piesková s občasnými kamienkami.Čistá , upravená a nebola preplnená.(fámy že treba ísť ráno obsadzovať lehátka sa nám nepotvrdili)Či sme prišli ráno, alebo poobede vždy bolo niečo volné (to isté platí aj pre aquapark)Voda bola čístá , ale korály nečakajte.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:peter
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela