02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Sindbad Aqua Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2010
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:13.01.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Do tohto hotela sa urcite nikdy v zivote nevratim. Nasa dcerka vyuzila akurat tobogany a aquapark ale to za tie peniaze nestalo. Vsetko ostatne bolo nanic, okrem kidsclubu ktory patril nejakej nemeckej cestovke.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha hotela bola velmi dobra. Po promenade sa dostanete do mesta. Kratka prechadzka na plaz. V okoli boli 2 velke obchodne strediska, kde prva otazka ked ste vosli do obchodu bola: Where are you from? Ak ste odpovedali z Ruska tak sa Vam klanali az po zem, Slovakov si velmi nevsimali a neboli velmi ochotni.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
UbytZovanie na Egypt a na 4 hviezdy ok. Ziaden luxus ale prespat sa dalo. Klimatizacia fungovala, inac bez nej sa spat neda. Ak si chcete vyfenovat vlasy, radsej si zoberte svoj fen, lebo po vyfenovani budete opat spoteni z toho vriaceho vzduchu, co fen vydava. Vacsinou chybali uteraky na izbe aj ked sme sa vracali domov az o 18.00 casto sme museli vyvolavat na recepciu aby nam poslali uteraky a dockali sme sa ich po hodine alebo dvoch.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Otrasne!!! Najhorsie na svete!!!! Personal v hoteli drzi, arogantni, hadavi, personal na plazi a pri bazenoch to iste, mozno 2 casnici boli v pohode, ostatni velmi arogantni. Recepcia to iste, vsetkych by som tam vymenila od casnika az po managera. Jedine co by som dala jednotku s hviezdickou bol kids club, ktory tam pracoval pre nemecku klientelu, ktorej bolo velmi malo a tak brali vsetky deti do klubu. Moja pocta patri im, detickam sa venovali aj viac ako bolo treba, v kratkom case s nimi vedeli nacvicit detske predstavenia ako Madagaskar a ine, naozaj uzasne veci s nimi dokazali. A este nieco, ked pridete na izbu hned si skontrolujte co mate v chladnicke podla zoznamu, lebo mi sme si to nekontrolovali kedze sme mali svoje vlastne zasoby ktore sme si dali do chladnicky.Chybala nam tam jedna plechovka cocacoly ktora tam ani nebola kedze mi vsetci traja cocacolu ani nepijeme po prve, a po druhe, all inclusive cocacola bola vsade na plazi, v baroch aj v restauraciach, tak sme neboli odkazani na jednu plechovku. Pri odchode nam ju nacitali, a ked som povedala ze tam nebola ani pri prichode lebo my sme ju nevypili, boli veeeeeelmi drzi a arogantni na recepcii, ale preco by som mala platit za nieco co tam ani nedali a co sme neskonzumovali, alebo to mozno vypil chyzny ked bol smadny, to ja uz neviem.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Animacie pocas dna hlavne na plazi a pri bazenoch. Vecer vystupenia do 24.00 potom tam fungoval discobar, kde bolo mrtvo. Takmer ziadna navstevnost okrem animatorov. Ale aj ti sa tam zdrzali len malo.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
V Egypte sme boli uz niekolko krat, ale strava v tomto hoteli bola najhorsia aku sme kedy ochutnali. Bolo tam vsetkeho, ale ked ste to ochutnali, bol to humus. Ziadna chut, jedina restauracia kde sa dalo co to zjest bola cinska pred hotelom, ktora patrila do tejto siete. Prvykrat bola pre nas dovolenka utrpenim kedze sme tam boli 2 tyzdne takmer bez stravy, totizto sa nic nedalo jest okrem volskeho oka na ranajky. Brrr....
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Plaz mensia, stupanie do vody prudke, lehatka sme mali vdaka kazdodennemu baksisu pre plazovu sluzbu. Animacie pomaly len v ruskom jazyku, kedze 90 percent hotela boli Rusi a 90 percent animatorov Rusi tiez. A ti vedeli dobre rusky a egyptsky. Voda celkom cista, rybiciek malo, koraly nikde, voda teplucka.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela