02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

na zaciatku nocna mora.. ~ Recenzia Shedwan Golden Beach (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:na zaciatku nocna mora..
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:15.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Na zaciatku to bola nocna mora.Hladni smadni sme cakali na recepcii od pol siestej do druhej,hotel bol v rekonstrukcii,areal zanedbany a vecny problem s vodou a pitím,urcite by ste nechceli vidiet ako naberali vodu z bazenu vo vedrach..hmm ktovie na co..Delegatka bola najotrasnejsie(Barbora)Stazovali sme sa cely turnus co sme dosli a cestovka nas ignorovala!Nakoniec nas to hodne zblizilo s niekolkymi dovolenkujucimi.. a spolocne sme stravili pekne chvile na plazi a mimo hotela(robili sme si vlastny program v pristave)kedze ten hotelovy stal za prd..S odstupom casu viem,ze plaze v tomto hoteli boli krajsie a nemasovky ako inde(tia makadi) Spoznali sme tu skvelych ludi s ktorymi sme aj nadalej v kontakte:)
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
V pohode,uplne nam vyhovovala.Po veceroch sme ako partia chodili do pristavu...super.len si dajte pozor na obchodik vedla hotela s vonavkami,je to riadny bajkar..
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Izby sme dostali az o druhej hodine,hladni,smadni.Boli sme taki unavení,ze sme nevladali uz ani protestovat,izba bola otrasna,spinava,klima bez krytu,ladnica prazdna,Vecer sme sa zoznamili s nemeckymi dovolenkarmi a ti nam pomohli s vymenou izby a poviem vam,ze to bol vyditelny rozdiel!Ale tie vecne problemy s vodou!!!
Služby:
Chyzneho sme mali starsieho pana velmi sa snazil:)Znamy tam mal narodeniny tak sme mu objednali tortu(zadarmo)a personal hotela mu prisiel zaspievat hb.
Šport a zábava:
Nuda,animatori totalne o nicom,na plazi sme si poziciavali storocne slapacie lodky:)inak nic..No priserne otravni nukaci vyletov.
Stravovanie:
Nam strava chutila,len chybalo ovocie..
Pláž:
Toto bolo jedine dobre na tomto hoteli,ta zadna laguna bola uuzasna,bez stresu nahanania volneho miesta na lehatka,Koraly boli aj s nemovskymi rybyckami..tesila som sa kazdy den:)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela