02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

ubohost ~ Recenzia Shedwan Golden Beach (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:ubohost
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:23.08.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Dovolim si vas oboznamit so spomenutym hotelom.Boli sme tam s priatelkou na dovolenke(27.7.11-6.8.11).Necakali sme zazraky od 3 hviezdiciek,ale naozaj sme neocakavali az take dno moznosti. Takze na zhrnutie....meno hotela presne vystihuje jeho kvality...Shedwan(citaj Shit One) Celkove hodnotenie je za 2 hviezdy,pretoze tam bolo teplucko.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Poloha od mora...normalka. Poloha od letiska...25 min Poloha od centra...15 min
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Co sa tyka izieb...spinave vane-resp od hrdze,necakajte zazraky...mala chladnicka bez vody,postel celkom ok...ved zas tak casto v izbe nebudete...aspon,ze ta klima fungovala.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Sluzby...neochota...najradsej pracuju za sprepitne a kedze tento hotel je velmi nizka kvalita,sprepitne sa velmi nenechava...takze mozte ocakavat priamu umeru...cest par vynimkam...A samozrejme macky sa po hotely presuvaju ako keby im to patrilo...aj v jedalni...dobru chut. Clovek aby sa pomaly prosil o vymenu uterakov...ci uz pri bazene,plazi alebo v izbe. Bazeny v celku ok,az na to ze su zatvorene o 6pm...co sa tyka bazenu s barom,ktory je mozny vidiet v niektorych katalogoch,vecte ze uz par mesiacov ho "renovuju". More...kto ma rad plytku vodu aj po 200 metroch...pride si na svoje. Takze na zhrnutie....meno hotela presne vystihuje jeho kvality...Shedwan(anglicky Shit One)
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
No tak to bola fakt nuda...maju tam sice nejaky vyber...ale ja osobne futbal,volejbal a podobne sporty na otvorenom priestranstve pri 40 stupnovych teplotach nehravamDal sa zahrat stolny tenis,ale raketky nam poziciavali animatori co mali na starosti francuzov(o tych sa naozaj starali). Ale samozrejme,bez svetoveho jazyka sa nedohodnete.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
V prvom rade vas chcem upozornit na kuchynu,je to nieco strasne-maso,zemiaky nedovarene,vyber ovocia na minime...zlty melon a jablka.Jedlo bol proste otras....na ranajky su vajcia na vsetky mozne 2 sposoby...vajcia varene,alebo prazenica....po pripade palacinky....tot vse.Obedy sme radsej vynechavali,aby sme nemuseli navstevovat zachody viac ako by bolo nutne.Nie som ziadna fajnovka,zjem vsetko-najviac mi chuti jedlo dovarene...ale toto bol naozaj humus...asi mi prestala zaberat "vsezravka"z vojny.Casnik nam sam povedal,ze ak nieje hotel zaplneny na viac ako 70% jedlo je odpad....mali sme asi smolu,ze nebol plnsi...
Pláž:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Bazeny v celku ok,az na to ze su zatvorene o 6pm...co sa tyka bazenu s barom,ktory je mozny vidiet v niektorych katalogoch,vecte ze uz par mesiacov ho "renovuju". More...kto ma rad plytku vodu aj po 200 metroch...pride si na svoje.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Rene Brhel
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela