02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

klamanie klientov ~ Recenzia Shedwan Golden Beach (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:klamanie klientov
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:02.11.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Náš zájazd bol objednaný do úplne iného hotela. A zrazu sme neviem akým pričinením sme sa dostali do na toto stavenište.Vysvetlenie Váš hotel je obsadený musíte tu zostať. Po príchode sme však zistili, že fotky ktorými bol Shedwan golden beach prezentovaný sú z hotela Shedwan garden, ktorý je v súčasnosti nefunkčný a v rekonštrukcií. V rekonštrukci však je aj Shedwan golden beach, ktorý je ako priznal sám manažér hotela 3-hviezdičkový a nie 4 ako to CK prezentuje. S touto rekonštrukciou súvisia aj každodenné niekoľkohodinové výpadky vody, prípadne elektriky, či nedostupnosť niektorých miest vrátane baru či tobogánu a jednej časti pláže. Takže ak si chcete užiť plnohodnotnú dovolenku dajte si pozor!!!!na cestovnú kanceláriu nakoľko delegátka Barbora nebude ochotná riešiť vaše sťažnosti aj keď ich bude 20, ako sme mali možnosť
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Kúsok od letiska. Pozor zamestnenci cestovnej kancelárie Vás nepustie do autobusu pokiaľ si nenaložíte batožinu.To znamená, že pokiaľ im nedáte bakšiš do autobusa sa nedostanete a nedovolia Vám ani ju naložiť.Ak im zaplatíte primemere 2 eurá jedno sa im máli, potom ju nadvihnú a šmaria do kufra autobusu. Sťažovali sme sa u našej delegátky ale odozva bola oni to nesmú robiť. Ato bolo všetko.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pridelenie izby závisí od národnosti klienta. Slováci sú ubytovaní najčastejšie v izbách, ktoré sú na úrovni našej turistickej ubytovne. Pozostatky po bývalých obyvateľoch, pokazená klíma rozpadávajúca sa sprcha nebola v týchto izbách žiadna výnimka. Nakoľko nebola celý deń voda tak toalety osraté a verejné zatvorené. Vnútry neúnostné teplo.
Služby:
Služby pokiaľ si nezaplatíte nemáte. A keď si zaplatíte. Zoberú Vám potvrdenie o zaplatení takže nemáte žiaden doklad pokial by sa Vám niečo na výlete stalo. Animátory slaby prefererujúci nemcov rusov a ukrajincov. O slovenské deti nejavili záujem mohli sa zapájať do animácií. A oni nič.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Slabé. Nikto nevede,že by sa tam niečo dialo. Hlavný bazén vypustený.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Dalo sa.
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Špinavá, neuprataná. Pokazené lehátka. V mori ropa alebo nafta. Všade samé smetisko
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela