02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

zavádzanie klientov CK ~ Recenzia Shedwan Golden Beach (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:zavádzanie klientov CK
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:august 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:01.09.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Náš zájazd bol v cestovnej kancelári prezentovaný ako hotel na úrovni 4* a tomu zodpovedajúce služby aj ubytovanie. Po príchode sme však zistili, že fotky ktorými bol Shedwan golden beach prezentovaný sú z hotela Shedwan garden, ktorý je v súčasnosti nefunkčný a v rekonštrukcií. V rekonštrukci však je aj Shedwan golden beach, ktorý je ako priznal sám manažér hotela 3-hviezdičkový a nie 4 ako to CK prezentuje. S touto rekonštrukciou súvisia aj každodenné niekoľkohodinové výpadky vody, prípadne elektriky, či nedostupnosť niektorých miest vrátane baru či tobogánu a jednej časti pláže. Takže ak si chcete užiť plnohodnotnú dovolenku dajte si pozor či naletíte peknému úsmevu Mariany Ďurianovej na obálke katalógu pochybnej cestovnej kancelárie nakoľko delegátka Barbora nebude ochotná riešiť vaše sťažnosti aj keď ich bude 20, ako sme mali možnosť vidieť.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Poloha bola asi jediná pravdivá informácia v popise cestovnej kancelárie. Hotel sa nachádza v starej časti Hurghade asi 20 minút cesty od letiska.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pridelenie izby závisí od národnosti klienta. Slováci sú ubytovaní najčastejšie v izbách, ktoré sú na úrovni našej turistickej ubytovne. Pozostatky po bývalých obyvateľoch, pokazená klíma, zrnitá televízia a rozpadávajúca sa sprcha nebola v týchto izbách žiadna výnimka.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Služby ledva dosahovali služby 3* aj to nie vždy.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Stravovanie:
Jedlo bolo v podstate každý deň úplne to isté s malými zmenami. Výber z piatich jedál aj keď občas bolo ako hlavné jedlo zaradená len kyslá kapusta alebo pečené paradajky. Najväčší problém však bola pitná voda, ktorú keď ste chceli vo flaške tak ste za ňu museli zaplatiť osobitne lebo nespadala pod all inclusive, ktorý povoloval si vodu nabrať len do pohára ktorý ste si nemohli vziať ani do izby.
Pláž:
Pláž bola jediná vec, ktorá v tomto hoteli za niečo stála. Aj to nie samotná pláž so špinavými lehátkami a uterákmi ale samotné more.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Zuzka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela