02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Sentido Mamlouk Palace (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:27.08.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha bola dobrá blízko od letiska aj prostredie okolo hotela bolo pekné.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
S izbou sme boli spokojný všetko nám fungovalo, ale to tiež závisí od toho akú izbu dostanete. Z našej izby sme mali do hlavej reštaurácie a na recepciu asi 10 minút a ku plaži asi 2 minútky.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Personál bol dobrý, milí, priatelskí len dakotrí boli až veľmi otravní. Upratovačovi sme dávali 50 centov alé aj ked sme nedali tak upratal tak ako keby sme dali. Čašníci boli otravný dakedy vám nedali ani najesť sa stale chodili ku vám a chceli sa svami rozpravať a ked ste nevedeli dobré po anglicky automaticky si začali robiť srandu ale inak to bolo v pohode.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Večerný animačný program bol veľmi slabý trval asi pol hodinku a potom ešte tam zatancovala brušna tanečnica a koniec. Mali sme tam asi 2 krát za pobyt večer na pláži party ale inak večer sme sa tam nudili.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Veľmi dobré varali stále ste si mali vybrať. Veľa zeleniny veľa ovocia, výborné koláče, maso, zemiaky, no veľmi veľa toho tam bolo važne jedlo nám chutilo. Pri pláži bol beach bar tam sa tiež dalo najesť. Bol tam aj sisha bar tam ste si mohli dať vodnu fajku ale to bol otvorený len večer.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Krásna pláž čisté more tiež. Každý večer pláž upratovali takže na druhý deň tam bolo čisto. S plážou sme sa delili ešte s jedným hotelom. More bolo vyhradené bojami a dalej sme už isť nemohli lebo tam boli vodné športy/Widsurfing, parasailing../ takže sme mali vyhradenú malu časť.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Simona
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela