02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hotel Sea Star Beau Rivage Hurghada ~ Recenzia hotela Sea Star Beau Rivage (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hotel Sea Star Beau Rivage Hurghada
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:10.08.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
hotel celkovo príjemný, dvor krásny a udržiavaný, personál milý
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hneď pri mori, čo je fajn, značný rozdiel hladiny pri prílive a odlive, obuv do mora radšej áno ako nie. Hotel na severnom okraji mesta, do centra Sakkali na shopping vás zoberie hotelový taxík za 6-7 eur (tam aj späť) - oplatí sa ísť aj štyrom naraz, lebo platíte tak či tak 6-7 eur. Oranžové taxíky sa vraj neoplatí zastaviť, lebo sú to nedôverihodné taxíky.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
izby pekné, poriadok nám urobili aj keď sme nevyvesili na dvere oznam že chceme, a aj bez bakšišu. Podľa mňa je lepšie mať izbu smerom do dvora - lebo aj tak vidíte aj more a tá záhrada na dvore je krásna.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Jediný problém vidím v tom, že z bazéna aj z mora vás vyženú najneskôr o 18:00. V júli sa v mori kúpali ludia už o 6:00 ráno, lebo bolo už 35 stupňov :)
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Animátori sa vám postarajú o celodenný prísun fyzických aktivít, voľby miss aj mr. hotela, belly dance, šnorchlovanie, surf, banán.... nájdete toho veľa
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
jedla veľa a dobrého. mne chýbalo viac ovocia. Vodu si môžete načapovať z barellov, ale ako pri väčšine all inclusiv, aj tu vám budú dávať colu/fantu/sprite/pivo po 1 dcl.
Pláž:
po okrajoch kamene, ináč piesok, pár drobných rybičiek blízko a veľa rôznych iných rýb hlbšie v mori. Zopár malých medúz sa odváži aj k okraju, nepŕchlia. Z výletných lodí vynáša prúd mora kadečo - plastové poháre, fľaše, alebo bársčo čo tam pohádzali zrejme turisti (ale málo, netreba si myslieť že je toho tam veľa.) More je čisté.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:andrea
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela