02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Sea Star Beau Rivage Hotel -2012- ~ Recenzia hotela Sea Star Beau Rivage (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Sea Star Beau Rivage Hotel -2012-
Váš vek:14-18
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:06.09.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pekná dovolenka.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel sa nachádza takmer na severe Hurghady. Poblízku nie je žiadne veľké obchodné centrum len nejaké menšie obchodíky. 20 minút taxíkom sme sa raz nechali odviesť k Hotelu Sindbad, kde je promenáda. Obchodníci pri hoteli sa vám snažia predať tovar za každú cenu. Obrazne povedané. Je potrebné zjednávať. V hoteli internet nie je, no napravo v uličke je internet kaviareň za normálnu cenu. Poloha bola inak pokojná, vôbec nás nerušilo trúbenie áut ako v centre. Pred dvoma rokmi sme boli tiež v Hurghade v nemenovanom hoteli na promenáde. Atmosféra je neporovnateľná. Ak chcete relaxovať a vypnúť jednoznačne si vyberte tento hotel.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie bolo také ako na fotografiách. Neviem čo k tomu viac dodať, lebo sme väčšinu času boli na pláži alebo jednoducho vonku. Poviem len toľko, že postele boli pohodlné.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Služby boli na tých 5*. Starali sa o nás a všímali si nás. Keď sa im niečo nepozdávalo, pýtali sa, či je nejaký problém a ako môžu pomôcť. Každý deň nám mohli upratať izbu, ak sme im to dali vedieť vysačkou na dverách. Všimla som si, že niektoré izby upratovali aj dva krát, takže tam bola aj takáto možnosť. Pravidelne nám menili uteráky a obliečky.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Program sa začínal o 8:30 ráno, keď animátori začali pri bazéne púšťať pesničky. Postupne to vyusťovalo do aquarobicu, hádzania šípok alebo vodného volejbalu. O štvrtej sa každý deň hral volejbal. Hotel má vlastne ihrisko a mini-golf. Potom sa to utíšilo a okolo 21 sa začalo mini-disco a potom večerný program. Každý deň bolo niečo iné. My sme tam boli 12 dní, takže sa niektoré programy opakovali. Po programe sa o 23:00 začínala diskotéka. Pre nás, mladých to bolo dosť nudné, aj keď tá diskotéka bola dobrá, skončila sa už o druhej. Tak sme potom nemali čo robiť. Už o polnoci sa bar zatváral a aj s náramkami all inclusive nám nedali viac pitia, ako videli osôb.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
So stravou sme boli spokojní. Mali sme all inclusive a osobne by som nikdy neradila dať si do Egypta polpenziu alebo plnú penziu, keďže treba veľmi veľa a často piť. Aj keď sme si pribalili domácu, Faraónovi a tráviacim ťažkostiam sme sa nevyhli. Švédske stoly boli vynikajúce: na obed a večery sme si mohli vybrať medzi rybou alebo kuracím mäsom, cestovinami alebo pečivom alebo dôverovať ich kuchyni. Zo začiatku, najmä keď sa otvorila jedáleň, bol taký veľký nával, že sme si niekedy museli počkať na voľný stôl. Myslím si, že keby boli ľudia ohľaduplnejší, tak by to bolo oveľa jednoduchšie. Niektorí hostia si totiž sadli k šestke aj keď boli len dvaja alebo traja. Za toto hotel naozaj nemôže. Na raňajky bol vždy prichystaný stôl s pečivom ovocie, zelenina, rôzne šaláty. Kuchári priamo pred nami robili palacinky a omelety ako nám len prišlo na chuť. Zákusky a ovocie sme nevynechali ani pri jednom chode. Medzi chodmi boli dostupné aj bary; či už na pláži alebo v hoteli. Pripravovali tiež miešané nápoje.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž bola nádherná, veľká. Síce boli blízko lode, ale nie až tak, aby to nejako narušilo relax. Na oboch stranách boli móla. Keď sme vyšli z hotela rovno bolo more plné krásnych korálov, rybičiek a rastliniek. Napravo bolo pieskové more s priezračnou vodou. Hneď na začiatku pobytu nám s kartou od izby dali aj karty na uteráky pre každú osobu jednu. Pri pláži bol stánok, pri ktorom sme si ich mohli meniť aj niekoľko krát denne. Na pláži ponukali obchodníci rôzne suveníry a výlety. Nie žeby boli otravný, no aj tak sme sa im pre istotu vyhýbali. Ponúkali aj jazdu na banáne, wind-surfing a niekoľko ďalších atrakcii. Niekoľko sme ich aj využili a neľutujeme. Ešte by som chcela upozorniť na ježkov pri koráloch. Keď sme boli šnorchlovať, tak sa hneď niekoľkí napichali. Delegátka nás hneď poslala do nemocnice, kde nám dali nejaký krém a o dva dni bolo všetko v poriadku.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Liliána
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?menej ako 1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela