02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Letna dovolenka v Egypte ~ Recenzia hotela Sea Star Beau Rivage (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Letna dovolenka v Egypte
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:máj 2019
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:09.07.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Vzhladom na to, ze sme uz navstivili ine dovolenkove destinacie, tak by sme sa tu uz nevratili. vsetko ma svoje plusy/minusy, tu bolo viac minusov. Urcite by sme nehodnotili hotel na 5 hviezd , boli to skor 4. Let trval 4 hodiny, sle sme Egyptskou leteckou spolocnostou ( pocas celeho letu nam dali deci aj pol vody a nic viac, co je taku cestu velmi malo, hlavne pre tych, ktori na to neboli pripraveni).
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Od letiska Hurghada sme sli mikrobusom cca 15 minut na hotel,takze transfer netrval velmi dlho.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie bolo fajn, izbu sme mali priestrannu s velkym balkonom a priestrannou kupelnou. Mali sme klimu na izbe, trezor, izby upratovali pravidelne. Exterier bol krasny s pekne udrziavanou zahradou a s cistymi bazenmi.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Personal nebol usmievavy, co nam dost zneprijemnovalo dovolenku, neboli velmi ochotny priniest nejaky drink, ked sme si opytali. Za vsetko si pytali peniaze, aj ked v podstate nic dokopy neurobili. Mali sme pocit ako keby ich ta praca nebavila, cest vynimkam - mladsi barmani, mladsi personal boli usmievavy.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Animacny program bol kazdy den, od rana do vecera pripravovali rozne akcie. Boli to velmi mili ludia, priatelski, velmi ochotni a usmievavi.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Strava bola skor europska. varili celkom dobre. Bolo velmi malo ovocia a ryb. Zmrzlina bola len pre deti do 14 rokov do urciteho casu (taketo obmedzenia sme este nemali nikde ) a kavu sme si pripravovali sami zalievanu ( to sme tiez este nikde takto nemali).
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Plazi davam 1 bod, kedze bola uzka, a voda bola skor po kolena. Lehatok sme mali dostatok, vzyd sa naslo kopec volnych miest na lezanie aj so slnecnikmi. V tomto obdobi bolo velmi vela meduz a to bolo dost neprijemne, taktiez odporucam aj topanky do mora, kedze sme tam mali dost koralov. Podmorsky svet je velmi pekny ( asi najkrajsi aky sme kedy videli ).
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Katarina
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela