02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Krásna príroda, pozor na egypťanov ~ Recenzia hotela Sea Gull Beach Resort & Club (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Krásna príroda, pozor na egypťanov
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:21.01.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
V Egypte sme boli 2x. Čo sa týka Egypta ako krajiny, tak je nádherná, hotel takisto super ale my sme tam boli akurát v tom období keď sa začali protesty a vraždenie na uliciach a to bol hrozný pocit byť počas toho... domáci boli príliš opovážliví k turistom, lebo vedeli, že sa bojíme tých prostestov a sme v cudzej krajine. Takisto sme sa nechali odviest taxíkom kúsok naspäť do hotela, keďže sme sa báli chodiť po ulici kvôli prostesom a taxikár nás zamkol do auta, chcel od nás všetky peniaze, bol hrubý a to nevedel ani slovo po anglicky, nemecky či rusky, bola to veľká trauma či už pre deti ale aj dospelých, takže asi z toho dôvodu by som do Egypta už necestoval, lebo tam nikdy nie je isté, kedy sa domáci zbúria a začnú sa zabíjať. Je to proste nestabilná krajina a dvakrát sme mali v Egypte dosť.
Poloha:
Priamo na pláži. Hotel má 3 súkromné pláže, keďže sa skladá z 3 komplexov a je možnosť využívať všetky z nich. Je to blízko do mesta aj k letisku.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Typický arabský štýl hotelov. Hotel bol pekný, izby taktiež, ale nečakajte že 4* budú to čo znamenajú 4* na európske pomery.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Služby recepčných, upratovačiek či ľudí pracujúcich v jedálni boli dobré, o všetko sa vzorne starali.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
V Egypte alebo v iných arabských krajinách som už zažil oveľa lepšie animačné tímy. Tento hotel mal taktiež svoj, ale nejako sa veľmi nepresadzovali o veľa aktivitách ktroré konali ľudia jednoducho nevedeli a ak áno, tak ten program či už šport alebo animácie neboli veľmi zaujímavé.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Stravovanie bolo taktiež typicky egyptské/arabské ale bolo asi najlepšie čo som v arabskom svete jedol. Bol veľký výber jedál, jedálne boli čisté a vždy bolo dostatok všetkého. Keďže tento hotel pozostáva z 3 komplexov, mohli ste si vybrat aj z 3-4 reštaurácii kde máte práve chuť ísť sa najest, v každej z nich podávali iné jedlo, takže kľudne môžete ísť do inej keď vás neoslovilo nič práve v tej, kde ste. Taktiež pripravovali jedlo počas dna vonku alebo aj pri večeri, či už grilované ryby alebo všelijaké druhy mäsa.
Pláž:
Hotelové pláže boli krásne... biely piesok, tyrkysové priezračno čisté more, proste Egypt.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Jozef
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela