02/33872835

kontakty Veľký piatok - Voľno

Recenzia ~ Recenzia hotela Sea Gull Beach Resort & Club (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Recenzia
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:jún 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:27.06.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Celkovo by som hodnotila tento hotel za strednu kategoriu pre menej narocnych klientov. Egyptske styri hviezdicky sa vzdy musia brat s rezervou, tento hotel ma vsak jednu vyhodu a to tu, ze vlastne sa mozete pohybovat v troch komplexoch. Ak ste ale narocnejsim klientom a neviete odpustit hotelu zly vyhlad (do mesta alebo na strechy obchodikov kedze ste priamo v meste), nie prilis luxusne podavanie napojov v plastovych poharikoch, tak na tento hotel rychlo zabudnite. Pre tych co ale chyby hotela odpustia mam jednu dobru spravu ked vyjdete vecer z hotela budete fascinovani, je uzasne aky nocny zivot pulzuje v uliciach pri hoteli.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Co sa tyka polohy z tej sme boli doslovne ocarene, obchodiky, marina, discoteky, bari, restauracie vsetko na co si len spomeniete dlho do noci. A verte mi nezunuje sa vam to, my sme boli vonku kazdy den a vzdy bolo miesto kde sme este neboli.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ak si doma pripravite dobre nervy, tak sa vam podari dostat nadhernu izbu, vyhodu maju ti co tam uz minimalne raz boli, pretoze vtedy dostanu lepsiu izbu, ak ste tam este neboli tak menit, menit, menit ine vam nezostane. Alebo im do vstupneho formulara proste napiste ze ste tam uz boli!!!
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Sluzby a strava su asi najvacsie slabiny hotela, nedomozete sa nicoho bez prislusneho poplatku, mne sa to podarilo tak ze som stratila nervy a urobila som tam pekny rozruch no nefunguje to vzdy vzhladom na povahu arabov.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Musim uznat ze na prvom mieste v mojej recenzii mal byt prave hodnoteni sport, kedze prave ten mi neskutocne sprijemnil dovolenku. Pri tomto hoteli totizto funguje dive too centrum, kde vas naucia potapat, co odporucam vsetkym ak mate strach ako ja som mala tak sa staci len odhodlat to zadarmo vyskusat v bazeme kazdy den o 12-tej a Kamil vam vysvetli vsetko v cestine bez toho aby ste museli nieco zaplatit. A garantujem Vam ze to potom pojdete vyskusat aj na more, minimalne snorchlovat. Ja som bola na tomto vylete 4-krat a keby som tam zostala dlhsie tak urcite pojdem aj viackrat. Instruktori na lodi su perfektni, zodpovedni, vtipni, trpezlivi no proste super. Takze staci na plazi pohladat Kamila a ten Vam to vsetko vysvetli, naozaj vrelo odporucam a myslim si ze aj viaceri krotych som na to pocas mojej dovolenky nahovorila boli uneseni. No ale ak by ste sa nahodou rozhodli zostat v hoteli su tam velmi mili animatori, ktori tak isto sprijemnia pobyt roznym zabavnym programom.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
No tu by som vedela rozpravat, netvrdim ze som hladovala, ale ani som sa neprejedala co je v podstate celkom fajn. Jedlo v hoteli by proste mohlo byt rozmanitejsie, aj ked mate na vyber z troch restauracii v troch hoteloch old sea gull, new sea gull alebo premium vacsinou bolo vo vsetkych troch restauraciach jedlo rovnake. Vela sladkeho malo ovocia, jedlo nedochutene, jednotvarne a musite si davat velikansky pozor co zjete lebo 9 z 10 z nas malo crevne problemy, neda sa presne urcit z coho sme to mali no mali sme ich.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Na Egypt som cakala ovela viac, more je tu proste ako more v meste snorchlovat v priezracnej vode to tu nemozete. Ale pozvolny vstup do mora dostatok lehatok dva bari na plazi, celkom postacujuce akurat by to tu mohli viackrat za den upratovat a nie len balit dievcata na plazi, ale je to proste ich mentalita oni tu tak ziju im to nevadi, no a koniec koncov vela z toho tam robime aj my turisti.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Elena
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela