02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Úžasná dovolenka ~ Recenzia hotela Sea Gull Beach Resort & Club (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Úžasná dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:11.02.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Nakoľko sme v tomto hoteli boli už 3x ubytovaní a vždy k maximálnej spokojnosti,tak znovu sme žiadali CK o zaslanie ponuky.Nakoľko máme tam veľa priateľov tak sa teším na každú dovolenku, že sa znovu uvidíme. Personál v hoteli je veľmi úslužny, príjemný a ochotný.Delegáti majú profesionálny prístup k riešeniu problémov a reklamácií. Strava je výborná a výhodou hotela je poskytovanie zdravotnej starostlivosti priamo v areáli a zdravornícky personál hovorí aj po slovensky, výkony sú hradené cez naše zdravotné poisťovne.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Výborná poloha v strede (srdci) Hurghady blízko obchodného domu Kleopatra a Faraon, okrem iných obchodov.Vzdy si vo Faraóne nakúpim krásne kožené výrobky, kabáty, bundy a kabelky. V Kleopatre souveníry a špeciality ako je figový džem, arabská káva, škoricový čaj, karkadu a iné dobroty.
Ubytovanie:
Hotel prešiel rekonštrukciou, izby sú vynovené čo sa týka nábytku, elektroniky TV a sú veľmi dobre siruované väčšinou výhľadom na more.
Služby:
starstarstarstarstarstar
K službám nie je čo dodať za tú cenu ako sa predáva pobyt v tomto hoteli zákazníci dostávajú nadštandardné služby samozrejme musia akceptovať mentalitu arabského obyvateľstva.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Okrem animačných programov a športových aktivít cez deň vo večerných hodinách je vystúpenie tanečníkov, iných umelcov a potom diskotéka na pláži....aj pre stršiu generáciu.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
All inclusive tu platí doslovne. Z obrovského výberu jedál si vyberie aj ten najnáročnejší turista (k tejto skupine patrím aj ja.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž je piesočnatá, čistá, upravená, s dostatkom lehátok a dobrými službami.Prístup do vody výborný.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Zita Kubová
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela