02/33872835

kontakty Veľký piatok - Voľno

recenzia seagull ~ Recenzia hotela Sea Gull Beach Resort & Club (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:recenzia seagull
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:20.09.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel ma sluzby na vynikajucej urovni, minusom je iba velmi mala plaz plus umela zatoka. Odporucala by som skor ludom, ktorym zalezi viac na hotelovych sluzbach ako na plazi a mori, pripadne rodinam s detmi, pretoze v areali je aj maly aquapark.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Priamo v centre Hurghady. V okoli mnozstvo obchodov a nakupnych centier s pevnymi cenami, rozne kaviarne, dostupne lekarne, zmenarne. Blizko pri letisku, ale lietadla vobec nepocut, ani nijak neobtazuju.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel sa sklada zo stareho a noveho Seagullu, my sme boli v starom, v prerobenej izbe, velmi pekne bola zariadena. Bohuzial sme ale nemohli vyuzivat balkon, ktory bol otoceny na zasobovanie, kde to smrdelo hlavne naftou. Vyhlad sme tak mali na plechovu budovu zakrytu zelenym kobercom. Videli sme aj neprerobene izby - su v pohode, ale je tam stary nabytok. Chceli sme dat baksis, ale nezobrali si ho. takze toto nefunguje.
Služby:
starstarstarstarstarstar
O hotelovy komplex sa vynikajuco staraju, nonstop niekto upratuje, upravuje zelen, cisti bazeny, upratuje plaz. Na izbe sme mali bezplatne trezor, chladnicku, plazmu. Pred kazdym vyletom nas budili z recepcie. Sluzby su na vysokej urovni.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
V ramci animacnych programov rozne sporty ako futbal, beachvoleyball, joga, aerobic, vodne polo, da sa hrat ping-pong, billiard. V ramci komplexu aj skola windsurfingu a rozne vodne sporty. Animacny program vzdy vecer o 10tej, nejake tance a bola aj snaha o comedy show :-D
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava super, pestry vyber, aj ked sa dokola opakuje. Jedno je chutne a urcite sa da vybrat. Balena voda neobmedzene, capovane dzusy a pepsi produkty aj v baroch na plazach. V baroch tiez rozne snacky v case obeda. Daju sa vyuzivat restauracie aj v novom aj starom hoteli, v novom sa da jest aj vonku, niekedy vecer ziva hudba.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Umelo vytvorenu zatoku pri starom Seagulle by som hodnotila asi -100 bodmi, stojata voda, ako keby "morsky bazen", na ktoreho konci uz kotvi niekolko lodi. Pri novom Seagulle je mala plaz k otvorenemu moru, ale tiez dost lodi a hned vedla skola windsurfingu. Snorchlovat sa da, su tam rozne rybicky, ale aj kopa plechoviek a plastovych flias:-( Doobeda sa tam ale zvykne zdrziavat krasna korytnacka (kareta), dokonca sme ju aj hladkali. Tiez podvecer sme videli mureny a raju. Kupanie v mori sa konci o nejakej 6tej, v bazenoch o 8mej. Plaz je inak cista a je dostatok lehatok aj s madracmi a uterakmi (vsetko free).
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela