02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

pekna dovolenka ~ Recenzia hotela Sea Gull Beach Resort & Club (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:pekna dovolenka
Váš vek:14-18
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:september 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:16.09.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Tento hotel sa nachadza priamo v centre Hurghady cca. 15minut cesty autobusom z letiska.Hotel je z jednej strany orientovaný priamo na rušnú nočnu ulicu, kde sa nachadza veľa bazárikov, dobre je zjednavat sumu pretože niekedy vám nahodia sumu aj štyrikrát väčšiu ako je jej hodnota.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Naše prvé ubytovanie bolo orientované práve na ulicu kde sa v noci nedalo ani spať ,pretože v noci neustále trubili auta a hluk z ulice bol neznesitelny. Po prvej noci sme však sli na recepciu a za 5dolarov nam vymenili izbu a dostali sme krásnu velku izbu bol to apartman s vyhladom na bazen a more.Izba mala vlastnu kupelnu so sprchovacim kutom alebo vanou,tv ,trezor, chladnicku, skrine a nie vsetky izby maju balkon ale naša izba mala.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Co sa týka služieb nemozem nic zle povedať,pretože časnici upratovaci a aj na recepcii bol personal mimoriadne mily. Naozaj sa snazili cely den chodili vysmiati a aj napriek tej ťazkej praci ktoru vykonavali 14hodin denne boli naozaj prijemni a snazili sa kazdemu vyhovieť.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
V hoteli boli hoteloví animátori,o programe ktorí robili sme sa vždy dozvedeli len nahodou.Večer nepravidelne byvali programy na amfiteatri. Ráno byvala na plaži gymnastika a neskor vodne polo vodny aerobic.V areali sa nachadzala aj malá zoologicka zahrada ,vdaka ktorej mali zábavu najma mensie deti(bez poplatku) je tam aj posilnovna ta je vsak za poplatok.V areali je aj maly aquapark s tromi velkymi toboganmi a mensimi smykackami pre deti.V hoteli je moznost aj fakultativnych vyletov(na ostrov Giftun kde je nadherny biely piesok a tyrkysove more, profesionalne potapanie, Kahira, Luxor, Orange beach ,adrenalinova cesta dzipom po pusti a ine vssetko ze za poplatok od 30-80eur na osobu)
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
ranajky-asi 10druhov sladkeho peciva, 5druhov slaneho peciva ,zeleina, cerealie,lekvar asi 5druhov , chlieb vo vajicku varene ,vajce, puding,kazdy den tam robili kuchari omelety zo surovin ktore ste si sami povedali, kazde rano boli na vyber takisto aj palacinky ktore piekli priamo pred vami, dalej tam boli syry sunky maslo a ine.Co sa tyka obedu tam kazdý den bol v podstate ten isty vyber ,ktorý pozostával z kuracieho mäsa,dusenej zeleniny,zemiakov na rozny sposob,cestoviny,pecivo zelenina a k tomu kazdy den robili nejaky iny druh mesa priamo tam(jahnacie,kebab, fasirky, vyprazane a ine),vyprazany baklazan atd. Vecera pozostavala priblizne z toho isteho ako obed.
Pláž:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Plaž bola v celku pekna plazove lezadla a slnecniky boli v cene,nemuseli sme sa o ne byt bolo ich dostatok tak isto aj pri bazenoch.More však nebolo az také ciste najme pri brehu bolo mutne,ked sme vsak zasli o par metrov dalej voda bola krasne tyrkysova.K hotelu patria dve hotelove plaže jedna vecsia druha mensia. Obe maju pozvolny svtup do mora ,ktoré bolo pomerne teple.Na plazi sa nachadzaju aj plazove minimary kde kazdy den podavali snack podla vyberu , a alko nealko napoje bez poplatku
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Nika
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela