02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Spokojná ~ Recenzia hotela Royal Palace (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Spokojná
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:september 2009
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:23.11.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Milujem ľudí čo sa tu vyťahujú že také zlé, hentaké zlé..... Bola som v Egypte 3x, takže ako-tak viem posúdiť ost. hotely..... A tento bol zatiaľ najlepší!
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Ak chcete ísť do hlučného nového centra kde Vás budú ťahať do každého obchodu, kde je neporiadok nech sa páči ( hotely: Sea Gull, Le Pacha ), alebo do starého mesta Dahar kde to je ešte 100x horšie - kľudne. Tento hotel leží v naj časti Hurgady. Blizulinko je letisko, obchodíky, reštiky, Pizza Hut, MC Donald´s, atď.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel má 3 časti: Starú, bungalovy a novú. V Egypte to chodí tak ( milí sťažujúci sa ľudia ), za všetko musíte dať bakšiš. Zamyslite sa nad tým, že napr. upratovač robí za 100 max. 150 dolárov mesacne a musí živiť celu rodinu a keď už máte na dovolenku tak ten 1 dolár Vás za deň nezabije. Je to proste ich mentalita a ich viera to my Európania nezmeníme. Aj ja som dala do pasu peniaze na repcii aby sme dostali bungalov a nebol žiadny problém. Po každom sme dávali bakšiš proste u nich to tak chodí.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Žiadny problém počas celého pobytu. Klimatizácia fungovala, každý deň upratané ( za 1 dolár ), krásne zvieratká na posteli z uterákov.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Ja chodím na dovolenku kvôli oddychu, takže moc nešportujem, ale podľa mňa nebola núdza. Animátori sa snažili bol wolleyball ( či na pláži, alebo v bazéne ), petang, billy dance, aerobik...... Večer animačné programy + diskotéka v Irish pube.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Nie je pravda, že nemajú výber. Kura, hovadzie maso, ryby ( podotýkam bravčové majú zakázené ). Šaláty, ryža, zemiaky. Pečivo a zákusky majú výborné kto neochutnal môže lutovať. Bolo aj ovocie, melony, datle.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Najkrajšia pláž, čistá, plytká teplučká voda. Upozorňujem v Egypte skoro pri každej pláži kotvia lode. Vrelo odporúčam výlet na Giftun + šnorchlovanie.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela