02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Magawish Swiss In Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:02.05.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Fantastická pláž - na jednom konci koralový útes, za odlivu z brehu vidieť koraly, za prílivu sa dá sledovať podmorský svet takpovediac nohami na zemi. neďaleko je nádherná lagúna, lepší plavci preplávajú, s bielym pieskom, takým, ako sa dá vidieť na fakultatívnom výlete na Utópii. Blízko do centra Hurgady, za pár dolárov taxíkom.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Cestovky ponúkajú ubytovanie ako 4-hviezdičkové, možno hlavná budova hotela, ale v tej z nás nik nebýval. Dokonca sme pri večerných prechádzkach zistili, že sa svieti v 1 okne. Tak cestovky asi ponúkajú iba bungalovy - prízemné domčeky - pre menej náročných v pohode. veď sme tam len spali...
Služby:
starstarstarstarstarstar
Spoľahliví chyžní, peniaze sme nemali v trezore, upratané a vymenené uteráky každý deň, dokonca milé kreácie z uterákov, asi preto, že sme nechávali na posteli dolár. dokonca jeden chlap od nás stratil v rezorte notebook (prehnal to s alkoholom), ráno si ho našiel na recepcii.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Mali sme šťastie na skvelých animátorov, nedalo sa nudiť - aqua aerobic, volejbal, pólo, šípky, latino tance, kalanetika za východu slnka a fantastické večerné predstavenia a súťaže v amfiteátri.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Výborne, ale stále dokola to isté. Raz bola kačica. Doma sme si hneď dali grilované koleno a dobrý černohor. Ináč bohatý výber, fantastické raňajky a koláčiky. V plážovom bare vynikajúca pizza od obeda do večera. Nápoje nalievajú do dosť malých - 2 dcl - pohárov, akékoľvek. Otrasná káva v jedálni, fantastická vo všetkých iných reštauráciách a na recepcii. Vynikajúci egyptský čaj. Vodu si môžete naberať do fliaš zo zásobníkov, koľko chcete.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Fantastická pláž - na jednom konci koralový útes, za odlivu z brehu vidieť koraly, za prílivu sa dá sledovať podmorský svet takpovediac nohami na zemi. neďaleko je nádherná lagúna, lepší plavci preplávajú, s bielym pieskom, takým, ako sa dá vidieť na fakultatívnom výlete na Utópii.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:mondal
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela