02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

3 a pol je malo :D ~ Recenzia hotela Magawish Swiss In Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:3 a pol je malo :D
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:21.06.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Kedze sme boli prvy krat v Egypte je nam tazko hodnotit,ale uprimne musime povedat ze sme od toho cakali trosku viac.Vsade sa vravi ze v Egypte je krasne az kym sa nepozriete za roh a to je cista pravda.Bolo nam odporucane ze najlepsie je 5 hviezdiciek ale predsa sme len chceli vyskusat sami.Mali sme 3 a pol a je to malo,cize nabuduce ak pojdeme do Egypta tak uz len do 5 hviezdickoveho hotela.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Dostali sme izbu asi najdalej ako sa dalo ,cize sme sa pekne nachodili ale zase na druhej strane sme boli predsa na dovolenke,cize mali sme dostatok casu aj na prechadzky :D a k tomu sme mali aj vyhlad na more,takze v pohode.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ubytovanie bolo celkom slusne, kedze sme sa tam moc nezdrziavali, akurat sme sa tam chodili len vyspat,tak to bolo ok.Ale nebol to ziaden luxus.Ale kazde rano upratane,vymenene uteraky a tak ale myslime si,ze tak by to malo byt, takze to neni nic extra.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Co sa tyka casnikov a obsluhy tak ty boli mily,stale usmiaty,priatelsky az niekedy to bolo otravne ale inak v pohode.A co sa tyka panov na recepcii tak to bola kapitola sama o sebe,kedze sme im na zaciatku nedali ziadny baksis a nieco od nich neskor potrebovali tak sa robili,ze nas nevidia ale nastastie sme toho od nich vela nepotrebovali :D
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
O rozne sportove akcie sa starali hlavne animatori ale my sme ich vobec nevyuzivali,takze nevieme posudit.Ale najviac sme sa tesili ze si zahrame tenis alebo sqash a to bola jedna katastrofa,tenisovy kurt absolutne neupraveny takze na tom sa nedalo ani behat nieto este hrat tenis,a keby sme sa aj rozhodli na to, tak pozicanie rakiet je za poplatok a vobec nie zadarmo :D
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Faraonovu pomstu sme nemali ani jeden,cize super ale po istom case vas to omrzi takze sme sa aj tesili na domacu stravu.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
NADHERNA !!! Kvoli tomu jedinemu sa tam oplati ist.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela